Dilara556 Kızlar bir türlü eşimle karar veremiyoruz 6.5 aylık hamileyim başından beri bebeğim diye seviyorum oğlumu 😅😅bu gidişle bulmazsam bulamıycam . Değişik güzel isim önerileriniz var mı 😂❤️
Dln_elmas Dilara556 Aynı bizde sizin gibiydik ne isimler geçti en sonda karar kıldık..Asil Deniz👼 sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🙏🥰
Hamideersin Dilara556 bizim bebişede çok araştırdık eşim bı tek furkana ikna oldu büyük oğlumun ismini de tek başıma koymuştum o yüzden eşimin gönlü olsun istedim ve Furkan Alp e karar verdik büyük oğlumuz da Ali Miraç fikir olur belki
Burcu1101 Bizde aynıyız Bi tek göktuğ hoşumuza gidiyor bakalım ne zaman karar vercez kızımda doğumdan sonra karar vermiştik 🤣
Bebetooooooooooo Kızımız olucak Allah’ın izniyle ismini Zeynep Asel koyucaz. Oğlumuz olsaydı Yiğit Hamza koyucaktık 🥰
Yagmur_277 @“Dilara556” Oğlumun ismini Atahan koymaya karar verdik umararım sizde en kısa zaman da bebeğinizin ismine karar verebilirisiniz 😊
Tiiffany Dilara556 İlki Enes Batın Diğeri Mert 3 numaranın cinsiyeti belirsiz erkek olursa Pars diyorum 🤗
Erbe Dilara556 oğlumun adı Aren anlami güçlü kuvvetli erkek kartalların başı yüksek kartal demek ilk bakildiginda anlamı ışıltılı kum tanesi demek