Melikekader1 Kızlar lohussalık bitimindeki kontrolde doktor ne yapıyor ultrasonla mı muayene ediyor valla doğumdan sonra o çatala asla çıkmak istemiyorum hele bir de dikişlerim yeni yeni iyileşiyorlar
Lizbonn Melikekader1 smear testi yapılıyor ve bence her kadın gitmeli durumunuz ne bi gözden gecirilsin acıkcası.
Kelebekk-0307 Melikekader1 evet çatala yatıyorsunuz dikisleri kontrol ediyor yumurtalar ve rahim inceleniyor toparlanms mi herhangi bir sıkıntı var mı vs diye bir de smear testi yapılıyor bence ihmal etmeyin hepsi önemli şeyler
Lizbonn Nesecrkc Evet 40 kontrolü cok önemli bu yüzden olası bi durumda dr müdahale eder ennazından ama insanlar neden gitmek istemez anlamıyorum 🙄
-sef- Kelebekk-0307 her iki doğum içinde geçerli mi bu yoksa sadece normal doğum için mi bana sadece isterseniz gelin bi bakalım dikişlere yanlış kaynama olmasın kontrol amaçlı demişti doktorum
Kelebekk-0307 -sef- normal doğum yaptım bende bu şekilde oldu sezaryende ne şekilde bilemiyorum benim doktorum önemli demisti hatta smear testi için mutlaka 3 ay sonra gel tekrar demisti ama fırsat bulup gidemedim