ceylanbeyza Cam ve sakura şehir Hastanesi’ne gidiyorum. Muayenede iyiler bence gereken şeylere bakıyorlar doğumu da orada düşünüyorum inşallah. Tek sıkıntısı randevu aldığın doktora muayene olamadım daha asistanları oluyor yerlerinde.
Tubacngl annesinin_alparslani başından beri oraya mı gidiyosun Rahime hanım hakkında bilgin var mı peki
annesinin_alparslani Tubacngl evet bütün muayenelerimi orda oldum. Diğer doktorları bilmiyorum internetten araştırdım ben yorumlara bakarak doktor seçimini yaptım.
cerenimmo 34_34 Hastanenin girişi küçük ama katları temiz tabı tercih size kalmış. Bilge hastaneside çok temiz
cagla57 Avcılar Hospital Nil Hanıma gidiyordum fakat çok sıra beklediğimiz için Saat 1 deki randevuma 6 da giriyordum sıradan o yüzden değiştirdik Şuan Florya Medikalpark Hediye Dağdevirene gidiyoruz çok tatlı şuanlık memnunuz bakalım
Tugce34 Aslihanfs evet kesinlikle normal doğum taraftarı hatta ben sezeryan istiyodum dedi başarcaksın çok güzel olcak böyle düşün. Gerçekten çok güzel bi doğum geçirdim ❤️
_belinda Son248 İstanbul şafak hastanesi Albert Kazado ya gidiyorum ve çok çok memnunum 35+1 haftalığız 💕
Ceylnn EmineDefneGokce fatıhteki büuük gebeliğe gelince merkez bınaya yolluyor doğumlar merkez bınada oluyormus normal ve zorunlu sezeryan2750 suanda bu şekilde
EmineDefneGokce Ceylnn ben medipolün ücretini yazmışım canım . 2 soru sormuşta annemiz. Bezmialemde doğum yapmadım güncel ne veya önceden neydi pek bilmiyorum . Dediğin gibi Fatihteki 5. Aya kadar bakıyor malesef
SiriusA Ben de medipol Koşuyolu Zühal hanıma gidiyorum. Tam anlayamadım bazen çok ilgili bazen bazı konularda da ilgisiz gibi geliyor. Var mı tecrübesi olan?