GzdeelikAkbacak Merhaba bayanlar 1 saattir ara ara kasılmalarım oluyor sancı mı değil mi anlayamadım bir türlü bir ağrı giriyor nefesimi kesiyor suyum yada kanamam olmadı olmasında daha erken 36+3 haftalık hamileyim böyle bir durum yaşayan var mı ? 🤦🏻♀️
Mertinannesi GzdeelikAkbacak 39 haftalık hamileyim yaklaşık bir aydır yaşıyorum onu sancı deil o canım 😊
Sydgrdl GzdeelikAkbacak canim benim onlar çok normal dogum sancısı belden vurup karnını çevreliyormuş he bende henüz yaşamadım ama doktorum hee kontrolde uyarıyor beni
semabrcn bugun dr a sordum sancıyı nasıl tanıcaz diye adet sancısı gibi daha keskin bi sancı karnında taş gibi semsert kesilicek bi kenara toparlanıcak dedi belki tanımanızda yardımcı olur.
GzdeelikAkbacak semabrcn öyle değil benim canım ama ara ara kasılma oluyor stresten falan olur mu sizce ?
Serpiltunahan Ben de sizinle aynı haftadayım 36+3 2 gün önce sancım oldu su veya nişan gelmedi ama dr a gittim nst de sancı çıkmadı yalancı sancı kandırmış sizi dedi yolladı nişan veya su gelince gel dedi🤷♀️
GzdeelikAkbacak Serpiltunahan yalancı sancı olur diye de hastaneye gitmiyorum ama ara ara oluyor bebek büyüdüğünde yeri daralıyor toplanıyor belki de o beni rahatsız ediyor canım 🤦🏻♀️
GzdeelikAkbacak Mertinannesi daha zamanım var ve erken doğurmak istemiyorum canım belki yeri daraldığından beni rahatsız ediyor canım 😄