esmerella37 Kızlar betam hep 0 cıkardı 0.1 bile hic gormedim yani bgun kanda 3 cıkmıs sizce yukselırmı ?
3babymom Baby66 3 çocuğum var ilki geç döllenme oldu cinsiyeti erkek ikinci ve üçüncü çocuğum geç döllenme değildi onlarında cinsiyeti bir erkek bir kız Alakası yok bu tür şeylerle bence
Seyma65 Baby66 her şey doğru olsaydı canım şu çin takvimi ne var ya kız dedi ama oğlum olacak inşallah:)
prenseslerimmmmm Baby66 nasil hesaplıyorsun geç dollenme olup olmadığını bilmediğim için soruyorum ne olur kusura bakmayın. Ben mesela 2 gün hasta oldum ama varla yok arası gibi oldu yani gelmesi sonra test vermistim cift çizgi çıkmıştı o mu oluyor ? 🙈
Baby66 prenseslerimmmmm aslında bende şuan tam olarak geç döllenme mi bilmiyorum doktorumla haftaya görüşeceğim ama adet tarihime göre beta değerim biraz düşük buna göre düşünüyorum. Zaten ultrasonda belli ediyor kendini son adet tarihiyle bebeğin uyumuna göre anlaşılıyor
prenseslerimmmmm Baby66 himm anladim cnm simdi saolasin açıklama yaptığın için. Bizim uyum.sagliyor 😊
muallimehanimmom5 Baby66 benşm gec döllenme olmus hemde 1 hafta kadar cinsiyetimiz erkek onun hiçbir alakası yok cinsiyetle