YusufRabia Merhaba hamişler, 6+5 günlük gebeyim bu hafta içerisinde doktora gittiğimde bebeğimin kalp atışını ve kesesini görebilir miyim yoksa 8. Haftayı mı beklemem gerekli🙄
TugceAbdullah YusufRabia Ben 6+4 de gittiğimde çok az duymuştum keseyi gördüğümde fakat net olarak 7+6 da duymuştum kalp atışını sizde bence bekleyin daha net duyarsınız ☺️
Tuuba100310 YusufRabia hayir ultrasonla bakiyor doktor.bu haftada hem keseyi görüp hem d kalp atisini duyabilirsin ☺️
Dilayyyyy YusufRabia bnm 6. Haftada kese göründü kalp atisida daha kucuk oldgu icin normal de gorulmedi alttan muayenede duyduk sesini
YusufRabia Tuuba100310 Yaaa o zaman beklemenin hiç bir manası yok bir an önce duyalım inşallah kalp atışını🥺
YusufRabia Kime sorduysam 8. Haftadan önce gidersen ne kalbinin attığını nede keseyi görebilirsin dedikleri için bu zamana kadar kaldım çok teşekkür ederim hepinize☺️
Dailymommy 6 haftalık kese göründü ama kalp atışı için erken denildi . 8 haftalık kalp atışı duyuldu 👶🏻💗
Azm57 Ben altıncı hafta da gittim kalp atışını duymak için ama doktor alttan da baktı kalp atışı yok yarın gel kürtaj yapalım dedi. Şuan beklemedeyim umarım duyarım
Lilosunannesi Azm57 doktorunuz neye dayanarak böyle dedi acaba 6.hafta daha çok erken bunu söylemek için ben kesede bebeğin olunmasini onuncu haftaya kadar bekledim kaldiki kalp atışı sonraki aşama
Gamzetncblkk06 Azm57 merhaba bende bugun. Gittim benim de alttan muayene ile baktı 6 haftalık adetime göre vajinal muayene yaptı kesenin içinde nokta kadar bişey sağlıksız gebelik olabilir dedi kan istedi kanda az önce çıktı sabah gideceğim beta değerim aile hekimim güzel dedi bilmiyorum 23414.00
Azm57 Lilosunannesi alttan muayene etti gelişmemiş dedi kalp atışı yok dedi gel yarın kürtaj yapalım dedi başka doktora gittim oda bekleyelim dedi yarın kontrolüm var
Dark Lilosunannesi 10 hafta bebek oluşması için çok geç bir hafta. Kalp atışı için 10.hafta bekleniyor en geç Çünkü geç döllenme bile olsa en az 8 haftaya denk geliyor ve bebek çoktan oluşmuş olmali