12Kbra12_ Arkadaşlar instgrama resim atmıştım ama bir arkadaşım günah olduğunu yazmış bilmiyodum günah oldugunu internettende baktım ama bir bilgi bulamadım
Kleopatra- 12Kbra12_ Günah olduğunu hiç duymadım neden günah olsun ki. Sizin çocuğunuz o istediğinizi yapın takmayın kimin ne dediğini.
12Kbra12_ Kleopatra- rahim icinde olduğunda pek uygun görülmüyormus ilk defa attım bende anı olarak kalsin diye 😂
Heavyhim350 12Kbra12_ Ay ne alaka günah falan istediğini paylaş arkadaşına da de ki günahsa bana günah sen paylaşmazsın de
Heavyhim350 12Kbra12_ Boşver takma bin tane insan paylaşıyor videolu olsun resim olsun ne istiyorsan onu yap dinleme sağı solu
Papiiii 12Kbra12_ afedersin ama onca yenilen bklar varken günah düşünen yok,gelmis birse sana akıl veriyolar Bosveryaa sevabida günahida kisinin kendinin herkes bir hoca kesilmis basimiza😂😂
egesmommm 12Kbra12_ insanlar bir yerlerinden dini yeniden yazıyor. Kuranın indiği zaman ultrason mu varmış da fotoğrafını paylaşmak yasaklanmış ya. Dini her şeye alet etmekten bi vazgeçsek artık