Aleydemir Selamlaaarr ☺️ bizde 15 haftalığız 14 de gittik göstermedi yarın tekrar gidicez gösterirse eğer öğrenicez ama tahmin kabul edebiliriz 🤷🏻♀️😂
hknbsrsura Aleydemir bana kız gibi geldi canım ama sadece iç güdü hayırla saglikla kucağına al insaAllah 💛
hknbsrsura Anneperi 15 hafta 4 günlük 9 gün önce gittiğimde %51 kız demişti bugün gittim %80 kız dedi bacak arası boş dedi
Aleydemir hknbsrsura forumda 2 kişi kafa ve vücut yapısına göre kız demişti iç güdü olarak sizde kız dediniz 3 oldu ☺️ bende kız hissediyorum umarım sağlıklı bir kız olur diyelim 🤷🏻♀️😂
hknbsrsura Meryem_K ayyy doktor iki kere gittim kız dedi nasıl anladınız herkese de kız diye ilan ettik 🤣
hknbsrsura Aleydemir insaAllah canım Rabbim gönlünüzden geçeni hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin haber etmeyi unutma öğrenince 🤍✋
Aleydemir hknbsrsura inşallah teşekkür ederiz ☺️ bakalım minimal yarın gösterirse inşallah haber veririm ☺️🤷🏻♀️
dilinkopsunemi-bisus Umay2207 erkek gibi duruyo ama kordon da olabilir pozisyonu farklı olsa daha net anlaşılır aslında 😄