hknbsrsura https://mutluresim.com/images/2022/10/18/oT0GC.jpg. Bugün gittim doktor bir tahminde bulundu ama sizdende yorumları alabilirmiyim🐣💛
Kizilicee hknbsrsura bence kiz ya erkek olsa testisleri net gozukurdu kadar 3 cizgi resmen lutfen emin olubca yaz mersk ettim ama testisleri gozukurdu cok guzel pozisyon vermiş
AzraFarah Ahh canım benim ya, normalde herkes paylaşıyor ama nasıl anlıyorlar diyorum. Ama sanki pipisi var bunun,erkek gibi
hknbsrsura AzraFarah canım benim çok teşekkür ederim 10 gün sonra tekrar gitcem iyce belli olcak bakalım hayirlisi işte biz anneler duramıyoruz meraktan teşekkür ederim cevap yazdığın için ❤️
hknbsrsura AzraFarah AzraFarah evet bulundu canım kız gibi gördüm dedi ama kesin değil değişebilir dedi
hknbsrsura Sevimefealp doktorumda aynısını dedi erkek olsaydı bu haftada kocaman pipisini görürdum dedi ama sonradan kız deyipte degisende var sonradan pipi cikabilir dedi🤣🐣
Anneperi hknbsrsura Kaç haftalık 15.haftada bana da sanki kız gibi dedi emin değil 17.haftayı bekliyorum
hknbsrsura Kizilicee doktorumda aynısını söyledi canım ama kendimi kaptırmak istemiyorum muhakkak haber edicem 10 gün sonra gel dedi🎈🐣💕
hknbsrsura Kizilicee canım bugün tekrar gitim doktora haber et demiştin bugünde %80 kız bacak arası boş dedi insaAllah değişmez tabi önce sağlıklı olsun🐣💛