EmelBG_ Elo211 Erkek bekliyorum ,Ocak sonu doğum olucak inşallah 🤍. Dün hastanedeydim ikizler vs birton kadın hep erkek ,10 taneden 2 tanesi felan kızdı .Genel olarak erkek duyuyorum 🤍
Dmrbs18 Hediyemmm ayda bir gidiyorum 😊 bir sorun veya şikayetim olmadığı sürece 😊 cinsiyetimiz bugün netleşti şükür doktorum 14 haftamda netti ama millet yanılma olur diye bekledim 17 haftadayım yine kız dedi net gösteriyor dedi bizede gösterdi 😊
YaseminTuana @"Elo211 bizimki de nisan 2023 13+1 cinsiyetimiz belli değil henüz kızım var erkek hissediyorum bakalım hayırlısı
Hediyemmm Dmrbs18 Dmrbs18 bende 17 ye yeni girdik 18 de gidelim diyoruz eşimle daha net olur bakalım ne diyecek doktor 13 ve 14 cü haftalarda gittik bişey demedi hayırlısı artık yeterki saglıkla gelsin bebişim ilk gebeligim oyuzden fark etmiyor kız yada erkek 🥰😍
Dmrbs18 Hediyemmm benimde ilk gebeliğim ben erkek hissediyodumm aslında bizim için hiç fark etmez saglıklı olsunda ♥️
limoncicegimFO Elo211 bebişim ocak bebeği olacak ve erkek bu sene hamile olanların çoğunu erkek duydum. 2023 hamilelik olacaklar kız olacak sanki. Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin cinsiyetin önemi yok sağlıkla gelsinler de