Morviik Kuran’da gecen fakat anlamlı kız isimleri arıyorum bir tane bulmuştum ama internetteki anlamı ile alakası yokmuş vazgectik 7 aylık olduk isim yok halaaaa 😔
Linhkp Morviik kızımın adı lina çok güzel bi isim hira toprak masal Zeynep ebrar defne miray ecrin Zehra Azra varda var seç beğen😅😁
EddaBilkil Morviik Meva.. Biz Eflin Meva koyuyoruz. Eflin kuran geçmiyor diye Meva ekledik. Cennet bahçesi demek Meva
Morviik Linhkp Ecrin istiyordum ama anlamı yokmuş karşılık ücret olarak adlandırıyorlar bi kaç gündür bunun araştırmasındaydık 3 aydır Ecrin diyorduk son 1 haftadır neler neler duyunca vazgectik 😔
Bltirm EddaBilkil EddaBilkil Çocuklara verilecek isimlerin kuranda geçmesi gibi bi şart yoktur. Anlamı ve örf adetlere uygun olması yeterlidir 🙃
Morviik Hifa Zümra asya gülce meva dila Simay bunları düşündüm bende ama 2 si 3 ühariç diğerleri Kuran’da gecmiyor
EddaBilkil Bltirm evet biliyorum. Ama eşim rica etti. Eflin ben duydum oda beğendi kuranda da geçsin adı diyince Meva ya karar verdik. İki isim koyduk o yüzden.