AselZumra26 Kızlar yeni doğum yaptım 5 gün oldu size tavsiyem banada kanın düşük demişlerdi hatta kansızlık için kullandığım ilacı günde iki kez kullanmamı söylediler kansızlık için ben hergün yatmadan önce süt ve dut pekmezi karıştırıp içtim ve değerlerim son zamanda iyiydi o yüzden deneyin faydasını görürsünüz
gulin-35 Slnbrn benımde 11 dı son hafta kan ılacını sabah aksam ıcememı soyleıstı doktor onsekılde 12 oldu dogum sonrası 10 dustu bır hafta sonra 12 ye yukselmıs yıne
Sinemm88 Bende 37 haftalığım doktorum haftaya sezeryan dedi. Hbg değerim 13.6, daha anestezi ile görüsmedim. Uzunca bir süredir doktorumun tavsiyesi ile demir ilacı kullanıyorum. Benim sonucumda referans değerleri: 12-16 çıkıyor
nur_fidan 39 haftalık hamileyim ve geçen haft gittiğim de doktora anestezi ile görüştüm ve değerim 10.2 olmasına rağmen ne düşük dedi ne Bir ilaç verdi
nur_fidan Slnbrn bana gün vermedi canım bu ikinci hamileliğim ilk doğumum normal ama şimdi bebek ters olduğu dönmediği için biz hazırlık yapalım sezeryana dedi tahlilleri yaptırdım anestezi ile görüştüm kağıtları aldım tamam dedi 1 hafta sonra gel tekrar dedi yarın gidicem bakalım dönmüşse sancıyi bekliycez galiba dönmemişse gün verir diye düşünüyorum 39+4 günlük oldum çünkü
bir_pasa_annesi Slnbrn şu an 36+4 üz cnm bende ilk oğlumda da vardı şimdi de var başından beri ilaç da içiyorum yememde iyi ama yükselmiyor
bir_pasa_annesi Slnbrn oda aynı degerdeydi cnm ya hatta doktorum hayra alamet değil bu kadar düşüklük demişti herşeye hazırlıklı girdi dogumuma şimdide aynı girer bence 🤣
taninmayananne Slnbrn bilgim yok. Bende size sorayim 35 haftaligim haftaya sezeryan gunu almaya gidecegim. Ozel hastane mi devlet hastanesimi devletse devlet hastanesi mi sehir hastanesi mi? Bilgi verirmisjn