Sevgiiss Nasılsınız kızlar 😍 günler belli mi biraz sohbet edelim ben 24 ekim sabah 08.00 da sezaryen olacağım 🤲🏻🥰🥰🥰
tugbaugur Sevgiiss 12 Ekim’de sezaryen oldum tam 1 hafta olduk bugün çok güzel bir duygu Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🥰❤️
ikicocuklubiranne Sevgiiss 38+2 deyim. Ssvd yapmak istiyorum o yüzden bekliyoruz. Bakalım doğum kendi başlayacak mı. Kilosu artıyor. 4 kilo ve üstü başarı düşüyor dedi doktorumuz. Kızçemin gelmesini bekliyorum
Baaharrr Bende 38+4 oldum normal istiyorum ama bu cumartesi dr kontrolü var bebek cok kilolu ise sezaryan diyecek büyük ihtimal hayırlısı olsun inşallah biraz korkuyorum
Baaharrr Minnakyavrum onu bilmiyorum çatı ya göre söylüyor sanırım benim çatım arka makattan genişmiş bi çatı aynı cami minaresine benziyor dedi doktor seninki yarım dedi 4 kiloyu geçerse bebeğin çitenleri kırılabilir dedi
benito Sevgiiss 13 ekimde 36+1 haftalık zorunlu sezaryenle oğlumu dünyaya getirdim. Bir haftalık oldu bile teyzeleri 🥰 darısı hepinizin başına🙏🏻💙