Baharshin Merhaba kızlar depend kilot alacağım doğum sonrası hastane için fakat kaç beden alacağım bilmiyorum boyum 160 kilom ozamana kadar 80 85 civarı olur sanırım sizce acil yanıtlar mısınız 🥺
Ahuum Baharshin bn buyuk beden aldım denemedim de hiç . Xl . 95 kilo olurum sanırım. Xl al derim . Küçük bişy
Peri-algan Baharshin ben de 80 kg 8 aylık hamileyim Xl aldım beli lastikli sıkmasından da geniş olması daha mantıklı zaten dikişliyiz
Baharshin Peri-algan bende xl düşündüm ama alttan sızdırma yaparmi acaba diye korkuyorum büyük gelirse
Asim_Mehmet Baharshin Ben kendi bedenimden büyük beden aldım, yorumlarda kalıp küçük demişler, bende biraz karnıma kadar çıksın diye büyük aldım.
Asim_Mehmet Hatta söyle bir yorum görmüştüm, bedeninizden büyük alın çünkü bel kısmı tam sezeryan dikiş yerine denk geliyor diye
yalcinsevda_06 Baharshin benim kilom 70 küsür depend kilot aldım L beden aldım dikiş kanama sıcaklık ıslaklık derken dar olmasın rahatsız olmiyim diye bi beden büyük aldım bi paketini açıp bir tanesine baktım zaten lastikliymiş bel kısımları pek de fark olacağını sanmıyorum L al sende en iyisi
ikimelekannesi45 Baharshin aynı boydayız 81 kg ile dogum yaptım. L beden almistim ve tam iyidi kesinlikle sızdirma ve rahatsizlik yasamadim lastikli oldugu icin bence buyuk beden almaniza hic gerek yok ve yuksek bel oldugu icin sezeryan olursanizda ameliyat yerinizle ilgili hicbir sorununuz olmuyor ki zaten orasida sargılı oluyor zarar verme durumu yok.
berceste5155 Baharshin 96 kiloyla doğuma girdim normal doğum yaptım l beden kullandım sıkma olayı falan olmadı gayet rahat ettim burda bir beden büyük al diyenlere hayret ediyorum zaten beli lastikli basen bölgeniz kiloluysa ve sezaryen dikişiniz olacaksa ona bir şey diyemem
siriniko2511 65 kg ile doğuma girdim boyum 167 m beden tam oluyo. Hatta sezeryan dikişine denk geldiği için l alıcam çünkü biraz sıkıyor. Bence xl alın