Ugurer S aleyküm kızlar23+3 gnlügüz bebisimle ama iki gndr ck feci derecede gribim zorla biseyler yeyip icmeye calsıyrm ama broşlarım dolu bogazm ck kötü öksürük mahvediyo bni bebgimde iki gndr hc hareket etmiyo doktra gtmeye krkuyrm ilac vercek bebegime bse olursa diye gitmelimiyim sizce yemedgn icmedgm dogal malzeme kalmadı aklınza ne glirse pekmez bal süt nane limon
Melhaercan Ugurer biz hamilelerin bağışıklık sistemi çok zayıf olduğu için zor atlatiriz canım genede bi doktoruna görün aklımda soru işareti kalmasindansa
HasretAcar Doktor zaten sana gore ilac verir .neden kendine eziyet ediyosun .ilaç vercegini sanmıyorum serum yersin bide bebegim hareket etmiyor diyosun hic durma acile git
Zeycen Bende yaklaşık bir aydır gribim başta gitmedim dr. Bronşite çevirdi mecburen dr. Gittim antibiyotik ve öksürük ilacı verdi kullanmama rağmen hâlâ atlatamadım öksürmekten bir aydır bi hâl oldum kadındoğum dr. Gösterdim ilaçları kullanabilirsin dedi bence dr. Git
Ugurer esim griptı ondan kaptm Ne kadar esirgediyse basıma geldi ya rabbim hepimzin yardmcısı olsn insallah kndimi hc dsünmüyrm inanın hersey bebisim icin
Zeycen Ugurer aynen canım insn onkadar huzursuzum kii bebeğe bi zarar gelecek diye. Rabbime emanet bizden daha iyisini bilir