Ozge_5516 Kizlar devlet hastahanesinde doğum yapcam normal dogum oldugu zaman alttan dikis atarken uyuşturuyorlar mi nasıl oluyor
1995_ Ozge_5516 uyusturuyolar canım yani devleti tam olarak bilemiyorum ama illa ki uyusturuyirlardir
Ozum12 Ozge_5516 bende özelde yaptım ama uyusturmadılar ama çokta bişi hissetmedim doğum yaptın bu ne ki demişti doktorum😁
Opheliaaa Ozge_5516 Eğer içten dikiş atilacaksa mecbur anestezi yapılıyor. Dıştan dikiş atilacaksa eğer uyusturucu kremlerden falan sürüyorlar sanırım ama anestezi yapılmıyor. Benim hem dış olduğu için anestezi yapılmıştı
Ozge_5516 Ozum12 he zaten korkuyorum dogumdan birde dikis acısı olursa bu zamana kadar hic yasamadim dikiş falan atilmadi nasil birsey bilmiyirum olsum uyustursunlar yinede psikolojik olarak o acıyı hissderim gibi geliyor😂😅
Ozum12 Ozge_5516 doğumdan dolayı ora uyuşuyor zaten ama rica et uyuştururlar dikişten sonra dikişi hissediyorsun asıl yani oturup kalkarken 😂😂
Ozge_5516 Opheliaaa teşekkür ederim cnm👍hissetmiyeyimde korku ve endiselerim var bakalim hayirlisiyla kucagimiza alalim
Hiraaras 2 dogum yaptım inanki uyuşturuyorlarmi bilmjyorum dogum sancisindan sonra o dikişi hissetmiyorsun bile
Ozge_5516 Hiraaras dogum sancısından korkuyorum zaten bide dikis hissetmek istemiyorum 😔bakalım hayırlısı hakkimizda
Ozum12 Ozge_5516 korkma canım benimde ilk doğumumdu rabbim yardım ediyor inşallah Sağ Salim kucağına alırsın🤲☺️