Youngmom8 Kızlar canım sürekli etli şeyler çekiyor hergün et yemem lazım tavukta değil etli yemekler falan herhangibi vitamin eksikligide yok değerlerim normal şükür neden böyle oluyor acaba sizdede oluyor mu ?
Momsy410 Youngmom8 ne guzel her gun protein alirsiniz. Yagsiz kisimlarini yemege calisin. Ben de eti o kadar zor yiyorum ki. Mecbur yiyorum tabi ama severek asla degil
Elifderin34 Youngmom8 aşeriyor olabilirmisiniz bilmiyorum ki hiç canım et çekmedi tiksindim aksine ama benimde durmadan canım çay çekiyor sanırım aşerme bu :)
yaasemin Youngmom8 benim de hamileligimin başından beri et istiyorum eksiklikten olacağını sanmıyorum erkek bebeğe hamile olanlar çoğunluk et istermiş öyle demişlerdi bana başlarda tavuk istedi sonradan kırmızı ete döndük 😅😅
Heavyhim350 Youngmom8 Ye canım ne olacak bol bol protein olur en fazla çiğ yemede her gün yemesem de 2 gün de bir ben de yiyordum 😂😂
beyzaoz Ben de aksine et yiyemiyorum. Normalde her türlüsünü çok severdim ama şimdi hiçbir şekilde etli tavuklu yemekleri yemiyorum. Bence canının istiyor olması güzel bir şey çünkü vücudun zaten ihtiyacı var yiyememek daha kötü bence
Youngmom8 Bbilim118 başkalarının postlarının altına saldırdığın gibi burayıda işgal etme tatlım işine bak
ramonun_annesi Youngmom8 kız bende sürekli et yemek istiyorum valla oğlumda günde üç kez tavuk eti yerdim genede doymazdim ama şuan kızım olacak Allah’ın izniyle bu sefer sürekli sadece kırmızı et istiyorum tavuk eti aklıma gelince midem bulanıyor