mjgnylmz-21 Hamişler aşermeniz ne zaman başladı 5.haftadan basladi benim simdiden birde asermeye gore cinsiyet ne kadar dogru ?🥰
Ozge2204 mjgnylmz-21 benim aşerme değilde bulantı ve kusmadan dolayı aklıma bir şeyler getirip istiyordum ama 10 haftalıkken Aşerme ne demek anladım 😃11 haftalığız şuan 🥰
UynakBalina mjgnylmz-21 İlk gebeliğimde durduk yere pirinç pilavı aşermiştim düşükle sonuçlandı.Şimdi 6+5 iz aşerme falan yok hatta bulantı var midem yanıyor mideeem😫🥺
mjgnylmz-21 Ozge2204 yaa biz daha 6. Haftaya yeni girdik benimde bulantim oldugunda istahsiz oluyorum bazi gunlerde surekli acikiyorum canim birseyler cekiyorr
Bebisss12 Ben 8-9. Haftalarda aşırı derecede tuzlayıp limon yiyordum günde defalarca 🫢🫢hemde bulantılarıma iyi geliyordu. Bebeğimin cinsiyeti kız 🤩🤩
mjgnylmz-21 Bebisss12 ayy bnde ypin sabah bulantilarim cok oluyor ama limon zararli diyorlar o yuzden yiyemiyorum
Bebisss12 mjgnylmz-21 çok aşırıya kaçmamak gerek tabi ki bende oturup kilolarca yemiyordum sonuçta tansiyonu da etkiliyor , 2 tane falan 🫢 her şeyin fazlası zarar ☺️
Ebrarabla_06 mjgnylmz-21 8 nci haftadan sonra başladı canım isteyipte yemiyordum bulantı kusmadan dolayı