mervebeklevic En iyisi en güzeli olsun istiyoruz beneklerimiz için önerilerinizi bekliyorum ona göre alacağım 🤌🏻🌸
Seymaozerr mervebeklevic Instagram’da @habibehemşire isimli hemşire bi kullanıcı var kendisi de yeni doğum yaptı temiz içerikli olup olmayan bebek ürünlerini inceliyor öne çıkanlara sabitliyor ona bi bakmanızı öneririm bebeklerimizin cildi çok hassas oyüzden bende içeriğin önemli olduğunu düşünüyorum 😊
KeremikoBayky mervebeklevic şampuan losyon temizleme sıvısı pişik kremi mustela toz deterjan ve biberon deterjanı green clean
Mommyy0708 Ben bübchen almayı düşünüyorum şampuan ve duş jeli bir arada. Ama yağı losyon bilmiyorum henüz
mervebeklevic Paramedik16 eskiden mustela bir numaraydı ama şimdi çoğu insan önermiyor içeriğine parfüm katılmış sonradan bozdu diyenler çok o yüzden bende ikilemdeydim ama🙃
Busraaaa35 mervebeklevic iva natura, baby me, naturalive,siveno,minoris uygun fiyatlı temiz içerikli ürünler bunlardan alacağım nasipse, deterjan ise green clean,babys green düşünüyorum
Ays19Ays mervebeklevic bebek şampuanında ecowell çok iyi sertifikalı temiz içerikli ne yazık ki mustela o kadar masum değil
Prensesmelek mervebeklevic dalin aldım kokusunu cok sevdgm ıcn bebek dıyınce aklma dırek dakın gelıyor😊 bitek pişik kremini sudocrem aldm
Erbe mervebeklevic doktorumu yağ sakın kullaa gözenekleri kapatıyor losyon al demişti nurse hervey in losyonunj kullaniyoruz detrjan duru granül kullaniyoruz
MUSU21 mervebeklevic canim bebegin cilt tipine gore dogduktan sonra almak en mantiklisi oluyor.bebekler atopik olabiliyor. Sampuan icin onerim mustelanin kopuk sampuanini almak konak icin. Cunku ben set almistim hicbirini kullanmadim hep baska seyler kullandim. Losyon yag vs icin ise yenidoganda onerilmiyor aslinda.. yiyemeyecegi hic biseyi cildine surmeyin diyorlar. Bebek yagini en fazla bi kac damla banyo suyuna koyabilirsin gibi onerileri var.
mervebeklevic MUSU21 hadi ya 🙄 o zaman almam bende önerilmiyor ise ya da dediğiniz gibi yaparım 🙏🏻🌸 cok teşekkür ederim 💐
Seymaozerr mervebeklevic rica ederim ben çok severek takip ediyorum tüm tecrübelerini açıkça paylaşıyor umarım sizde seversiniz😊
Paramedik16 mervebeklevic dört dörtlük bulmak çok zor maalesef bakalım deneyip görcez artık memnun kalmazsak değiştiririz artık :)
kbralya01 mervebeklevic Dün aldım daha 25 haftalık gebeyim 🥰 mustela aldım ben şampuanı pişik kremi yağı ❤️