Dylann Hazall63 ben Kadir Yaman’a gidiyorum KY klik muayenesi 450 tl Lotus a bağlı İmran Ayhan ı da öneriyorlar tabi o da Lotus ta ayrı kliniği var
teachervera Hazall63 Lotus hastanesi Ahmet padak kesinlikle. İstanbul dan geldim çok doktor gezdim sonunda buldum ilgili alakalı doktoru
Yeniiannecikk Hazall63 daha önce sunaya gitmiştim.metrolifeda bidaha da asla dedim Lotusta Ahmet padak hem naif bı doktor hemde seni anlıyor 🌼
Fts-fts11 Hazall63 yani bütçenize göre düşünürseniz ben meydan hastanesine gidiyorum Pınar nergis sancak çok memnunum herşeyi en detayına kadar anlatıyor şuanda 20₺ 6 haftayım
kubussc rahomo 400₺ ödedim bu hafta☺️ Gayet güleryüzlü olabildiğince açıklıyor her şeyi tavsiye ederim
Dylann Ayezhanim yok şuan 450 daha 3 ay önce faln 350 idi şansıma ben başladıktan bi muayene snra 450 oldu
teachervera Yeniiannecikk Bende Ahmet padaktan aşırı memnunum ne zaman yazsam anında dönüş yapıyor iyi ki ona gittim
Yeniiannecikk teachervera 💫💫 çok iyidir ya naif birisi kötü tecrubeden oturup ağlamıştım gelip sakinlestirmisti 😍 çok çok iyidir