1erkekkannesiiii Kubra-D 12. Haftada başlayan mide bulantısı kusmalarım 23-24. Haftaya kadar devam etti artık beslenemiyordum diye prilam yazdı doktorum akşam 2 tane içiyordum mis 🤗 cok gecmıs olsun cok zor bir durum umarım en kısa sürede geçer
MadameHappy34 Kubra-D 6. Haftadan itibaren kusma mide ağrısı başlamıştı suan 11+2 2 gündür daha az mide ağrım var ve kusmalarım bitti..😅ne kadar devamli kalır bilmiyorum
Omerr_ Kubra-D ne zaman başladiki mide bulantiniz? Bu haftalarda hafifler diye duymuşdum. Ben de sabrsizlikla bitmesini bekliyorumda
Kubra-D MadameHappy34 bende geçen hafta 3 gün kadar kesildi gbi olmuştu tekrar nüksetti.. İnşallah sizde öylee olmaz..
Yagmurrr98 Kubra-D Çok normal 20. Haftaya kadar sürekli kustum prilam felanda fayda etmiyordu serum takıyorlar di hergun sonra bı anda kesildi geçiyor yani merak etme sen günde 3 bardak su içebiliyorsan yine iyiymiş vallla🥲🥲
Kubra-D Yagmurrr98 doktora içmekte zorlanıyorum diyorum 2 lt içsen yeterli diyo 😄 2 lt 10 bardak eder, ben zorla 3 belki🤦♀️
Karman34 Kubra-D kuzum ben 15 haftalık oldum malesef hala aynı yemek yerken bile birden öğürmeye başlıyorum su içerken midem bulanıyor prilam kullanıyorum tabi düzensiz unutuyorum içmeyi içmeyince daha kötü oluyor içince bir nebze bazı şeyleri giyebiliyorum 🤷♀️
Selma1513 Şuan 14 olucaz hala mide bulantilarim devam ediyor onu geçtim mide ağrısı çok kötü bişey yaa ne zaman geçer bilmiyorum ama çok yoruldum
Kalbimmmmmm Kubra-D 7. Haftadan itibaren başlayan bulantı kusma vardı doktor bulantı için ilaç yazdı kullanıyoum ve şu an 10+4deyiz halada devam ediyor 😂
AksuS Benim 6 haftadan 16-17 ye kadar devam etmişti çok zor bir durum ben nane yağı ve mint diye naneli bir şeker var ya onunla geziyordum bayağı iyi geliyordu ikisi