Elifece Tugcealtinisik her şeye ağlıyorum , uygulamadan mesaj geliyor ağlıyorum , tvde bir şey görüyorum ağlıyorum , durduk yere aklıma bir şey geliyor ağlıyorum , eşime gıcık oluyorum ağlıyorum ... ağlıyorum yani 😄😄
Tugcealtinisik Rabiaaaa çok tuaf hissediyorum kendimi birilerine üzülüyorum tv de bir şey görüyorum ağlıyorum 😂
Rabiaaaa Tugcealtinisik tv dekilere ağlama olmadı bende ama belki ilerde o da olacaktır bilmiyorum 😂 ama saçma sapan şeylere üzülüp ağlama çok
Tugcealtinisik saAyenurSarkaya Değişik ve güzel şeyler aslında duygusallık bile bir başka bu haftalarda hareketleri felan daha çok anlaşılıyor dışarıdan bile izliyorum çok hoşuma gidiyor 😊
Tugcealtinisik Rabiaaaa hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım heyecanla bekliyorum çok güzel zamanlar tek tavsiyem her anınızın resmini çekin özellikle büyüyen karnınızın açıp bakmak çok keyifli oluyor 😊😊
saAyenurSarkaya Tugcealtinisik ben henüz göremedim sadece seğirmeler hissediyorum anlamıyorum tekme mi 😂😂ilk diye herhalde
Zuleyha-12 Tugcealtinisik Nermin_nur1 kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 6+1 ancak ikiziz uygulamanın ikiz versiyonu yok mu ben mi bulamadım acaba
cansuece illaki duygu değişimi yaşanıyor insan daha fazla ilgi bekliyor tatmin olmadığı zaman nazlanmalar yada sen beni sevmiyosunlar 🤣 bazende ardından ağlama 😌hepsi hormonlardaaaann canıııımmm 😎hamileyiz sonuçta
Tugcealtinisik cansuece ben ilk gecemde hamile kaldım 7aylık evli ve hamileyim alışamadan daha anne olunca daha bir farklı oldum açıkçası 😊
elifemirasaf cansuece Sirince-anne34 ben de aynı şekilde ikinci olmasına rağmen tedirginim ama ilki normal doğumdu
Minigim Çok garip ya sanki karar verdik de istiyoruz gibi geliyor oysa artık bir bebek bekliyoruz. Hiç inanamıyorum ne değişik
cansuece Tugcealtinisik bende 6aylık evliyim 😇 3aylık hamileyim ilk zaman olmadı nasip sonra oldu .ilk geceden zor olur evlilikde tabi kişisine göre değişir mesela ben şükrediyorum ilk geceden olmadığına korunmadımda .benim görücü usulü oldu ve eşim uzman çavuş ben başka şehir o başka olduğundan görüşmemiştik.ilk 3ay evliliğimde çok iyi tanışıp kaynaştık ve sonrası bebeğimiz nasip oldu 🤰şükür herşey için
Tugcealtinisik Rabiaaaa ultrasonlarınızı saklayın resimleriniz olsun bende aklıma geldikçe çekiniyorum şimdi açıp bakıyorum çok hoşuma gidiyor😊