Prensinannesi GlinDirim bnmde troitim yuksek 35 haftalik hamileyim ilk baslarda 7 kusurdeydi degerim gunluk 150 mg iciyorum ilacimi bu şekilde 1 kusure düştü doguma kadarda bu sekil devam edicegim.Sizin troit degeriniz kac?
SemaSimsek GlinDirim benimde tiroit cikti, her hamileligimde 75mg iciyorum gunluk ac karnina, bir sIkintIm yok coksukur! Allah sag saglim Kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah
SeNeM GlinDirim ilk hamileliğimde 5.5 idi. İlaç kullandım gebelik boyunca 25 lik.. doğumdan sonra 100lüpe kdr çıkmıştım. Sonra bıraktım ilacı tekrar yükseldi. Dr um ömür boyu kullanmam gerektiğini söyledi. ikimciye hamileyim bive 25 lik kullanmaya devam ediyorum. Korkmayın bi sakıncası yok bebeğe..
Alparslan GlinDirim canım ben ilk hamile oldugumu öğrendim doktor kan testi istedi hemen ve benim tirioitim 3.58 cıkmıştı beni dahiliye ye gönderdi hemen oda tirioit ilacı verdi 1.5 olana kadar iç dedi bana ara ara tektar tsh tahlil yap getir dedi biraz kullandım ben daha sonra kurdeşen döktüm ben bütün ilaçları folik asit tirioit ilacı bıraktırdılar daha da başlamadım doktora kontrole gitcem pazartesi ben 8 hafta 6 günlük hamişim
GlinDirim Prensinannesi 4.72 benimde dahiliyeye gtmende fayda var dedi doktorum normalı 3olması gerekıyomus
Btl_ozn 22+3 haftaligim Benimde 3 cıktı troidim normali 2.5 olmasi gerekiyormus gene bir baktir dedi doktor dahiliyeye gidicem hamilelikte hormonlar değişebiliyor malesef
Ozlemr GlinDirim benim 3.5 çıkmıştı tahlillerimde. Doktor yine de ilaç verdi 2.5 altına inmesi gerekli hamileyken dedi
Domates Benim de çıktı ilaç kullanıyorum korkulacak bi şey yok hamilelikte hormonlarda olabiliyor böyle şeyler. Kontrol edilebilir bir durum korkmayın 😘
SeNeM GlinDirim bebek için çok önemli.. mutlaka dr.unla konuş ve başla.. sakın ihmal etme. Bebeğin tutunabilmesi için bile çok önemli.
mrskorkut GlinDirim Allah korusun İçmezseniz zeka geriliği gelişim durması ve Düşüğe sebep oluyor 😞 Yaşayan yakınlarım bile var 😞 Sakın aksatmayın 2 yıldır kullanıyorum bende ve hamilelikte en önemli sorunlardan birisi troidmiş
Ozlemr GlinDirim içmezsen gerçekten zararı olur. Bende ilaç içmeye çok karşıyım normalde. Hayatımda antibiyotik ağrı kesici hiçbirşey içmeden yaşamaya çalışıyorum. Ama tiroid hamileyken çok önemli. Lütfen doktorunuzu dinleyin. Bebek’te zeka geriliğine kadar sebebiyet verebilirsiniz tiroidi kontrol altına almazsanız.
SalihArzustn Benimde 3,5 çıktı doktorum biraz daha bekle tsh ına filanda baktıralım dedi bende bir ay beklemeden baktırıcam tiroid önemliymiş. Bide şekerimde yüksek çıktı. 🙁 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Arya92 GlinDirim benim gebelikten once de yuksekti tsh im. Yani tiroid bezim az calisiyor. Bence mutlaka icin. Ben bu yuzden hamile kalamayacagimi bile dusunuyordum. Dusuklere sebep oluyor. Bebek herseyi anneden aldigi icin tiroid hormonu da buna dahil. Ve vucudunuzda yeteri kadar yoksa Ilac kullanarak takviyesi yapiliyor. Nasil ki vitamin takviyesi folik asit takviyesini tereddut etmeden aliyorsaniz ayni hassasiyeti bunda da gostermelisiniz.ben hayati boyunca bu ilaci kullanacagim sabah kalkar kalkmaz iciyorum. Siz de ihmal etmeyin. Cogu kiside gebelikte cikiyor Ilac ictiginiz surece rahat olsun ve her ay duzenli tahlil yaptirin.
SeNeM Arya92 ben 11 sene uğraştım çocuk için. Meğer tiroidimin yüksek olması çok etkiliymiş olmamasında. Hiçbir dr çözemedi. Nasip şimdiymiş diorum . İlaç kullandım hep sonra..
Arya92 SeNeM hayirlisi ile bebeginizi kucaginiza alin. Ben tesadufen ogrenmistim tiroid oldugunu. 2seneden beri kullaniyorum Ilac.