Pinar_karakan1 Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim kesem oluşmuş fakat embiryo oluşmamış yani bebek oluşmamış ve kesemin sağ köşesinde kanama var böyle birşey yaşayan var mı bebeği geç gören oldu mu hiç çok merak ediyorum yorumlarınjz için şimdiden teşekkürler 🧡
Prensesmelek Pinar_karakan1 bnmde kesem olmstu bebek yoktu bos gebelık olabılır dedi ama yolk kesesını gordu buyuk ıhtmlle bebek olsmaya baslams dedi sizde yolk kesesi gozukuyormuydu?
Arzu_uu Pinar_karakan1 ben 9 haftalıkken gördüm kanamam da vardı ama kalp atışını vajinal ultrasonla görmek istedım çünkü doktorlar bütün psikolojomı alt üst etmıslerdi boş gebelik dıye diye ama erken konusulmıycagını kendı doktorum gösterdi sağolsun doktorum şuan 27 haftalık olduk oğlumla darısı basına inşallah bıraz daha bekle sen gorulur inşallah
DenizinAnnesiiiii Pinar_karakan1 geç döllenme olmuş olabilir bir hafta daha bekle eğer yine göremezse başka bir doktora da görün. Zaten bir sıkıntı varsa kanama başlayabilir😔 Bazı doktorlar hemen bebek yok kürtaj yapalım diyorlar birkaç kişiye görünmekte fayda var
Pinar_karakan1 Prensesmelek şimdi baktım da bana öyle demedi sadece kesen oluşmuş boş gebelik yada düşük olabilir dedi
Pinar_karakan1 DenizinAnnesiiiii lekelenmem vardı fakat çok çok az bugün doltora gittim kese 7 haftalık fakat bebek oluşmamış dedi ve kesenin sağ köşesinde kanama var dedi