Nilsusakli Merhaba arkadaşlar 2 buçuk ay önce doğum yaptım daha regl görmedim ama ilk hamilelik belirtilerimi yaşıyorum. Başına gelen veya bilen var mı
68selda06 Nilsusakli emziriyormusun.. hamilelere olabilirsin 40i çıkmış hamile kalan çok 40i çıkmadan bile kalan var
hilalhanim Nilsusakli Olabilirsin ama olmayabilirsinde test yap biz bilemeyiz. Ben 2ay olmadım test yapmayada cesaret edemedim ve sonunda oldum 😬
Der_0 Nilsusakli canım burdan karnının içini göremiyoruz ki belirtililerle yola çıkılmaz en mantıklısı test yapmak
Babyavokado Ben de emziriyordum ve hiç adet görmedim. Hiç belirtim de olmadı sonrasında tekmelerini hissedince anladım 21 haftalık hamileydim 😅 şüpheniz var ise test yapın.
hilalhanim Babyavokado 😂 Adet olmadığımda karnımda hareket hissediyordum sonra oldum acaba üstüne mi gördüm 😂😂😂
Deletedmom2265 Babyavokado 😨😨😨 3.5 ay oldu bende doğum yapalı adet olmadım bulantım falan var baş dönmem var bunu gördüm ben şok olabilir yani 🙈🙈 emzirmeye güveniyorum 🥴
muallimehanimmom5 Nilsusakli hemen test yapın emziriyorsanız adet gecikmesi yasamanız normal bende 7 aylıkken bebeğim hamile kaldım ama düzenli adet görüyordum 3 aydan beri o sebeple test yapıp belli oldu
Babyavokado Deletedmom2265 ben de çok sık emziriyordum gece gündüz. Buna ilişkin yazı da okumuştum gece emzirmesi devam ettikçe hamile kalma ihtimali çok düşük vs diye. Gel gelelim 5. Ayda kalmışım😅 çok düşük bir ihtimalmiş normalde. Nasibi varmış kızımın ne diyelim😊
Taricat Deletedmom2265 emzirmeyle gebe kalmanın asla bir bağlantısı yok tamamen kocakarı hurafeleri , emzirme döneminde de kolayca gebe kalınıyor 😌
Baymehal Nilsusakli test yapman daha açıklayıco olur çünkü ben 40 mdan sonra 1 yıl adet olmadım hamile de değildim isteyerk şuan hamile kaldım ve kızım 2. yaş 4 aylık 🤗