Busracc 1 hafta önce gitmiştim doktora 35 haftalıkken,2500dü kilosu 36.haftada gittim 2600 olmuş.Doktorum sorun yok dedi ama kafama takıldı hiç kilo almamış
Gizemkly Busracc e almıs 100 gram zaten en fazla 300 gram alıcak usg yanılma payıda olabilir bol bol süt iç kaşar peyniri ye ama sıkıntı edecegin bir durumda değil bu
Opheliaaa Busracc Hiç kilo almamış derken 100 gram almış işte 🤭 He bide cihazlar her zaman doğruyu göstermiyor tabi 36da 2700 diyip 37de 2500 dediler bana Şimdide 38de 3200 dediler.
hilalhanim Busracc 2 günde bir kaşar yoğurt süt yeşil soğan bitiriyordum. O kadar çok yedim içtim ki iri doğurdum. Bunlar çok güzel kilo yapıyor
Busracc Elisam123 normalde takmazdım ben ama bazı arkadaşlarım aa hiç kilo almamış filan dediler aklıma takıldı ister istemez
Ipekk123 Busracc o kadar hassas ve doğru ölçümler değil aslında bunlar o yüzden kafanıza takmayın zaten sizin beslenmenize bağlı değil bebek kilosu stres herşeyden daha kötü hiç dert etmeyin kilo olaylarını
R94_ Canım bildiğim kadarı ile normal. Bazıları çok hızlı kilo alırken bazılarının kilo alımı durabiliyormuş son haftalarda. Ama sende durmamış almaya devam ediyor
Beyzanur200000 Bende 36da gittim bebek 2700 dü 37 de tekrar gittim bebek 2700 çıktı hiç kilo almamış dedi 3 4 gün sonra yine gidecem inşallah kilo almış olur