glsmhmt4719 Eşinizle isim konusunda nasıl anlaştınız acaba eşim babasının ismini istiyor bende başka isim istiyorum
Elaa_gozz glsmhmt4719 biz hiç aile isimlerini düşünmedik en başından beri kız olursa o erkek olursa ben koyacaktım şu an erkek ama tabiki net karar veremedik istediğim isimler arasından
hilalhanim glsmhmt4719 5 tane kız ismi seçip içinden karar verdik. Ailesi çok bozuldu ve doğurana kadar yüzleri asıktı.
Laviroseee glsmhmt4719 Çocuk ikinizin çocuğu ortak karar almanız en doğrusu 🌺 kayınpederinizin ismi nedir ?
talisss glsmhmt4719 glsmhmt4719 eşim istiyorum.demedi ama erkek olursa babasının ismini verecem dedim çok şaşırdı çünkü Ali ismini çok seviyorum yanına da Aslan olacak kız olursa da ben defne oda mira istedi defne mira olacak sağlıkla gelsin 🥰
glsmhmt4719 Laviroseee Süleyman aile ismi koymaya karşıyım onların kaderlerini yaşadığına inanıyorum birde zaten ilk çocuğuma eşimin anneannesinjn isminj kattık
Elaa_gozz umena evet biz de tam tersi oldu eşim o şekilde istedi çift isim koyarsak kız ve erkek isminin yanına ben ya da o ekleme yapacağız dedik 🙈
Emily37 glsmhmt4719 daha evlendiğimde aile büyüklerinin ismini koymam dedim.İsimleri bulurum beğenmezsen ona göre seçeneklerde bulurum dedim.Oğlumun ismini ben koydum.şuan kıza hamileyim onun isminide ben buldun onu koyucaz.Saolsun pek bişiy söylemez bu konuda.Sonuçta taşıyan benim ağrısını çekende benim diye ne dersem sorun etmez eşim🧿🥰
Gamzeerdgn glsmhmt4719 benım esşimde babasının ismini istedi bende başka bı ısım ıstedım ne o benı kırdı ne ben onu ikisine de karar verdik benim dedıgım başta oldu Kayra Salih olacak hayırlısı ile
Aytana glsmhmt4719 ben kayınbabamın ismini çok istedim koyalım diye ama eşim istemedi bi kaç isim seçtik o ayrı liste yaptı ben ayrı liste yaptım sevdiklerimiz arasından ortaklaşa karar verdik 😊
Maysaamoms5 glsmhmt4719 vallah ben isimleri buldum eşime söyledim hamile kalırsam koyarız dedim ikimiz de beğendik , şimdi hamileyim ya bi ann başka isimlere baktım olmaz biz zaten koymuştuk dedi bebeğimize ismini kızında belli erkeğinde artık hangisi gelirse 😬