Gulsah1995 Kızlar doktor önerisi olan varmı ?Üücret bilgisi de yazarsanız sevinirim . İstanbul Avrupa yakası
ardaada Gulsah1995 merhaba detaylı için soruyorsan ben bakırköyde prof dr gökhan yıldırıma gittim 1 ay kadar önce fiyatı 1000 tlydi
Yumos34 Türkiye hastanesi 1150 tl dedi bugün sordum Gulsah1995 bugün sordum Tùkiye hastanesinde 1150 tl dedi ben de araştiriyorum henüz karar veremedim
Gamzeerdgn Gulsah1995 dr ali ekiz tavsiye ederim yada Nişantaşı civarında dr umut dilek var ikisine de gıttım rısklı gebelıgım olduğu ıcın
Hilalll-3 Fulya acıbadem de profesör dr. Derya eroğlu var fiyatı 3 bin küsürdü sanırım ben 3 ay önce gitmiştim ama inanılmaz müthiş bilgili. İçim rahat etsin tatmin olmalıyım diyorsan tavsiye ederim 😊
Bortubocek Gulsah1995 devlet hastanelerini arastirin isterseniz ben bugun zeynep kamile yaptırdım cok guzel baktilar
Gulsah1995 Bortubocek Bortubocek Takipli olduğun yerden alabilirsin diye bildirim çıkıyor karşıma aşamıyorum devletten
Elifengin Prof dr ali ekiz ataköyde siz sormadan tek tek anlatıyor, ben memnun kaldım cinsiyetini bile söyledi 95%. 1150 tl verdik. Bebişiöin ilk 3boyutlu resmimi de verdi😊
Bortubocek Gulsah1995 hergun sabah 10′da açılıyor sistem..hic gitmemis olsaniz bile direk detayliya alabiliyorsunuz zeynep.kamilde
Lavivana Bortubocek bende çok uğraştım mesai saati dışında aradım sadece Zeynep Kamile baktım saat 11 de sadece 1 randevu kalmıştı ben aldım doldu .randevu sabah 10 da bakın ek kontenjan mesai saati dışında bı bayqn doktor a aldım gidicem bakalım inşallah iyidir
Ftmarose Merhaba Ben zeynep kamilde detayli ultrasona girdim beni perinatolaga yonlendirdi yarin randevum var ama mhrs sistemde randevu bilgisinde detayli ultrason ve ikili tarama testi hizmeti verilmemektedir diyor ben zaten ikili testi ve detayli ultrasonu yaptırdım ama perinatolog ne yapıyor bunların dışında onu anlamadım bilginiz vardır belki diye size Bi yazmak istedim bj bilginiz var mi ?Bortubocek
Bortubocek Lavivana zuhal dinç diye bi dokdokt.ama doktoru saati kendiniz seçemiyorsunuz ilk buldugunuzu aliyosunuz..ztn perinatoloji binasi ayriydi..uzmanlar asistanlar çoktu iyice baktilar
Bortubocek Lavivana mesai disini bilmyorum ama bugun sabah 10da gittim ben..cok iyiydi..bissuru ultrason fotografi verdiler..hasta yakini binaya almiyolar bilginiz olsun
Bortubocek Lavivana evet rapor kagidi verdi..seker yuklemesi icin yonlendirme yaptirdi..renkli ultrason degil siyah beyaz