Melike_48 Sigarayı bırakamıyan anneler için 3-5 adet günlük içme izni veriyor doktorlar sizce ne kadar doğru sizde durum nedir bu konuyla ilgili
Sare_benan Melike_48 Ölüm gibi bişey hem bırakamayıp hem vicdan yapmak tiksinenlere o kadar özeniyorum ki 😔
eda-ak Melike_48 Hamile kalmadan önce 1 pakete yakin içiyordum şu an 3 4 taneye kadar dusurebildim. Doktorumla görüştüm buna şükür o kadardan bir şey olmaz dedi. Elbette hiç içmemek daha iyi fakat napalım bu da kötünün iyisi artık.
Mer93 Melike_48 hep aynı şeyi diyorum :) hepsi aynı malesef kendimizi kandırıyoruz onlar vicdan rahatlatma sigara dumanı solumak bile zararlıyken bebekle beraber içiyosunuz resmen. Direk bırakın üç hafta zor geçiyor ama sonrasında emin olun alışıyosunuz kafanızda bitirin kendinize güvenin yaparım deyin ve eminim yaparsınız da. Benim de en zayıf noktamdır ama bıraktım direk öğrenince zor olsa da. Şimdi çok rahatım inşallah doğuma kadar da böyle gitmeyi planlıyorum
_Deniz1 Mer93 çok haklısınız ama bir ay içmedim sonra yine içmeye başladım bir iki tane tamamen bırakamıyorum çok kötü vicdanım da rahat değil
Mhtpkts @Melike_48 bende günde bir paket içiyordum sonrasında bıraktım anne karnındaki bebeğin oksijenini bitiriyormuş şöyle düşünmek gerekirse sen o havayı bir şekilde alıyorsun ama o el kadar bebek sana muhtaç o yüzden böyle düşünerek bıraktım şükür biliyoruz ki kolay değil ama zorda değil her şey beyinde bitiyor Allah bir şekilde yardım ediyor umarım bırakırsınız bebişlerimiz için 🌺🤲
_Deniz1 Melike_48 ben çok içmiyorum ama vicdan azabı çekiyorum açıkçası normal doğurmak istiyorum sigara içip normal doğum mümkün mü yapmak var mu onu da bilmiyorum ama hiç içmemek en doğrusu tabii ki
Elifengin Arkadaşlar herşey beyinde, ben 20 yıldır kullanıyorum günde 1 paket, hamile olunca bırakıcam dedim kalp atımını duyduğum an bıraktım…
gecekusuanne Bende normalde en fazla 15 içiyordum hamile kaldiktan sonra 1.5 paketi geciyor doktoruma soyledim bazen ters etki yapabiliyor tek sen degilsin dedi bi ilac verdi omega
2bebisannesi58 Melike_48 cok cok isterdim birakmayi ama 3 4 iciyorum malesed ilk bebegmde de icmistim ama dogunca biraktim emzie suresi agzma surmedim emmeyi kesinse tel tek derken geri basladimm bebegimin kokusuna sigra kokusu karissin asla istemedimm yani iradeliyim ama hamileyken yapamyorumm yine birakamiyorum 14 haftlik bebegim insallah gunde 1 2 ye duser doguncada birkairim emzirme doneminde hic icmek istemyorum cunku.