• Gebelik
  • KIZIM OLUYORMUŞ 🍬🌼 Sadece o bildi 😁

Zey-neppp canım direk ultrason ekranından videodan ekran görüntüsü aldık kese ve bebeği yakınlaştırıp o sarı çizgi kalbinin üstünde kalp atışı için ama şimdilik tek bu var bulursam başka atacağım kısmet teşekkürler 💗

Zey-neppp bide bu var canım kırpılmamış hali olarak belki bu olur 💗

Mavi25 canım bu görüntü çok tahmin yapmaya uygun bi görüntü değil. Birde ben 6 7 8 haftalık halinden anlıyorum varsa ona bakayım

Faness bu posttan anlıyoruz ki bebeğin haftası büyük olmalı ve sadece doktora guvenmeliyiz 👌

umena

Faness
    Koç burcuyum. İlgi manyağı biriyim. 4 kardeşiz annemin burnundan getirdim. En çok beni seviyosun diye. Kıskanç, duygusal kendine ait olan şeyleri pek paylaşmayan biriyim. Ne kadar ailemi, eşimi çileden de çıkartsam hep derler senin enerjine bayılıyoruz 🤗

4 gün sonra

jcwh03 ayyy ben kendi bebeğimide erkek gördüm ama kızmış 🤣

Faness erkek bebek belirtisi diye bişey yok benim kanrim kocaman bi balon gibi yuvarlak komlple her taraftan dolu dolu , tatliyi cok seven biriydim ilk 4 ay tatli azima bile suremedim hep ekşi yedim , baygınlık geçirtecek derecede bulantılarım oldu serum yiyecek kadar hala da prilam almadığım an bulantıdan elim ayağim titriyor.. sonuç oğlum oluyor 🤷🏻‍♀️

@Faness doktor ikili teste kıza benziyor diyince öyle gider diye düşündük bugün erkek dedi şok olduk bende rahat bir gebelik geçirdim sadece baş ağrılarım oldu biz kız diyecek zaten düşüncesiyle gittik hatta ben 2 gün önce rüyamda gördüm erkek diye ama pek umursamadım doktor kıza benzettigi için

Zey-neppp

Merhaba , 9 haftalik iken kiz dedin simdi 12 hafkatik kiz diyende var erkek daha fazla
        Acaba senin dediginmi dogru ? 😍🤲🏻