gunesx canım benim görüntü kalitesi iyi değil anlayamadım
KIZIM OLUYORMUŞ 🍬🌼 Sadece o bildi 😁
minik_kusum kız bnce❤️
Mavi25 canım bu görüntü çok tahmin yapmaya uygun bi görüntü değil. Birde ben 6 7 8 haftalık halinden anlıyorum varsa ona bakayım
Faness bu posttan anlıyoruz ki bebeğin haftası büyük olmalı ve sadece doktora guvenmeliyiz 👌
HanlarinMomysi eee sen beni anlatmışsın ahahahahahahahaha 🐏 ❤️
@Faness merhaba canım doktor ikili testte kıza benzetmişti bugün gittik 16 haftalık erkek dedi
Sen ve @Gulsen4224 da kıza benzetmişti bugün şok şaşırdık bizde kız diye bekleyince
jcwh03 yeni resmi varmı elinde
@Gulsen4224 banada bakın lutfenn
Faness erkek bebek belirtisi diye bişey yok benim kanrim kocaman bi balon gibi yuvarlak komlple her taraftan dolu dolu , tatliyi cok seven biriydim ilk 4 ay tatli azima bile suremedim hep ekşi yedim , baygınlık geçirtecek derecede bulantılarım oldu serum yiyecek kadar hala da prilam almadığım an bulantıdan elim ayağim titriyor.. sonuç oğlum oluyor 🤷🏻♀️
@Gulsen4224 var canım 16 haftalık bugünkü
@Faness doktor ikili teste kıza benziyor diyince öyle gider diye düşündük bugün erkek dedi şok olduk bende rahat bir gebelik geçirdim sadece baş ağrılarım oldu biz kız diyecek zaten düşüncesiyle gittik hatta ben 2 gün önce rüyamda gördüm erkek diye ama pek umursamadım doktor kıza benzettigi için
@Gulsen4224 bacak arasını gösterdi doktor kesin erkek dedi
Merhaba , 9 haftalik iken kiz dedin simdi 12 hafkatik kiz diyende var erkek daha fazla
Acaba senin dediginmi dogru ? 😍🤲🏻
Gulsen4224 bana da bakar mısınız lütfen yeni resim 13 +1