teachermom8 Sevcan__ benimde 12+3de soldaydı ama erkek 😊 ultrasonda bile kaç kere yer değiştirdi yerinde durmuyordu bence yeri cok belirleyici olmuyor
teachermom8 Faness tüm bu yaşadıklarının aynısını yaşadım 🤣 ama cinsiyet farkıyla. Hep kız hissettim tüm belirtiler kızdı. Kızlı rüyalar 🤣 sonuç nur topu gibi erkek
teachermom8 _Deniz1 şekeri çikolatayı ye, ultrasona girmeden birkaç kere öksür bebeği harekete geçiriyor. Görürsün insallah 😊
_Deniz1 teachermom8 bebek hep hareketli küçücükken bile biz hareketli gördük doktor diyor kıpır kıpır maşallah 😂 cinsiyeti çok Merak ediyorum bir umut kız olabilir diyorum ama dr erkeğe benzetti değişir mi acaba :)
teachermom8 _Deniz1 benimkini 12+3te erkeğe benzetip 15+3 ye kesin erkek demişti. Sizde değişebilir tabi yinede😊
Arzu_uu Laviroseee canım çıkıntıyı ben göremedim ama dedıgım gıbı daha ufak bebek kesin değil demiş doktor bekle 15 16 kadar kesın olur
eserce05 Laviroseee erkek olsun ne olacak ki benimde bir oğlum var çok kız istedim ikisinide tadayım ama bu da oğlan sanırım yapcak bişey yok nasibimiz neyse artk ☺️
Laviroseee eserce05 tabiki dee kızımda yok oğlumda Rabbimin emaneti her ikiside ben Dr pek güvenemedim 2 dk baktı söyledi uğramıştık diye 😂
eserce05 Arzu_uu tee 9. Haftada vardı bu çıkıntı o zaman sordum ben dr a kız gibi demişti Allah Allah dedim😀 ama şimdide erkeğe benzetiyoruz hayırlısı olsn
eserce05 Laviroseee 😀😀 hayırlısı olsun inşallah hakkımızda rüyalarımda dahi kız görmüştüm yüzünü vs ama anca rüyamda😀
Arzu_uu eserce05 çıkıntı böyleyse zaten erkektir kesin 9 hafta çok erken dıye kesın konuşmamıştır doktor hayırlı olsun