Arife2736 Ya kızlar bebiş doğdu butonu çıktı ikinci gebeliğim ama yinede çok heyecanlandım son zamanlar hızlıca geçsin ve bebişim kucağımda olsun tüm ailem heycanla ikinci oglumuzu bekliyor ins hayırlı sağlıklı doğumlarımız olur hepimizin
Mucizebebek2 Arife2736 hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah rabbim sayılı gün çabuk geçer derler ama gecmiyo bnde bian önce Mayıs ayı gelsin istiyorum
hulyaca Arife2736 amiiiin 🤲🏻 Ben de ikinci kızıma 34+5 haftalık hamileyim 🥰🥰 heyecanla bekliyoruz 🤰🏻😍
Arife2736 Mucizebebek2 ins ya bende öyle diyordum ama resmen son aydayim şuan zaman gelince şaşıracaksınız
Arife2736 Kaahvelii ay ne güzel bende 2 erkek annesi olucam 13 kasımdan sonra bekliyoruz bizde hayırlı doğumlarımız olsun
Ormanmeyvelii Ay gerçekten 2. Bebekte heyecan oluyor mu ? 2. Bebişi düşünmüyorum merak ediyorum nasıl bir his
Mrvgns 35 haftadayız Allah nasip ederse benim de ikinci oğlum geliyor ama zaman duruyor sanki günler geçmiyor ikinciler daha da heyecanlı bence oğlum onu nasıl karşılayacakkk ona nasıl bakacak çok merak ediyor oda 3 yaşında daha ❤️
hulyaca Burculala 34+1 de gittim 2200 kilosu 45 cm de boyu vardı. 2 hafta sonraya kontrolümüz var artık 😇