zty0206 Kızlar şuan üzerime olmayan nişan elbisem nikah elbisem montum var onları satmak istiyorum nerden satsam iyi olur dolap mı yoksa letgomu Sizler satarmıydınız nişan elbisenizi felan yoksa hatıra olarak saklamıydınız
hayalperest2310 zty0206 dolapta kullanmayacağım birşeyse satarım en azından başka birşey için harcarım dolapta satıyorum da ☺️
Papatyaa_01 zty0206 öncelikle dolap ve gardrops şuan satış olarak daha ön planda sanki letgo bu kadar değil :) benim nişanım değil ama kendi aramızda sözüm oldu abiye giymiştim sattım yer kaplıyo sürekli süreklide hep aynı elbise giyilmiyo
mavipapatyaa zty0206 sakladim da ne oldu gördükçe icine tekrar giremiycegim için üzüldüğümden birini arkadasima verdim birini satılığa çıkardım dolaptan 😂😂😂
zty0206 Papatyaa_01 kız benimde olmayan kıyafetlerim var yazık bekleyip duruyor daha 1 kere giydim çoğunu
Papatyaa_01 zty0206 bence dolaba koyun bende geç keşfettim dolabı ama iyi oldu gerçi daha 2 satış anca yaptım ama olsun o da bişey :) genellikle herşeyi dolapdan alıyorum piyasaya göre baya uygun
zty0206 Elaa_gozz nilsmomy Utkulu1 dygefe KayraVeAnnesi_06 Papatyaa_01 mavipapatyaa Kızlar hepinize teşekkür ederim bende satmaya başlıycam inşallah beceririm Boş boş durmaktansa satıp yeni bişiler almak mantıklı geldi deneyelim bakalım 🙂
Utkulu1 zty0206 devir tamamen 2. El devri. İnsanlar yenisini alabilmek için eskisini satıyor. Yine 2. Elini alıyor. Ben satıyorum olmayan temiz eşyaları kendimde temiz olan 2. Ellerden alıyorum. Dolap ve gardolap üzerinden satıyorum. Mesela oğlumun eşyalarından çok sattım ama ona ikinci el almıyorum 😴
Elaa_gozz zty0206 ben de satıyorum ve alıyorum canım genelde letgodan alıp satıyorum gidip şehrinde bakma kargo ile uğraşma derdin olmuyor