goncisko Tanıyorum o doktoru. Ben serklaj için fiyat bilgisi almak istiyorum bı turlu bilgi vermiyorlar. Şehir dışından geleceğim. Özelde çok pahalı 10 bin istiyorlar. Bende orda yaptırmak istiyorum ama bı turlu bilgi alamıyorum
Asyaninannesi58 goncisko ben Sivas Cumhuriyet Üniversitesi araştırma hastanesinde serklaj oldum. Doçent doktor 800 tl ye yaptı. Bence oralar da yakın fiyatlardır.
goncisko Yaa çok iyi. Özel gerçekten çok pahalı. Çok sağolun cevap verdiğiniz için. Siz ne zaman yaptırdınız
Beyza038 Mervez128 17. Haftaya gircem bilge yavuz kekeç e muayene oluyorum ama değişiyor bazen aynı doktor olmuyor. Ve evet doğumumu fakültede yapmayı düşünüyorum siz de mi kayseridensiniz
Mervez128 Beyza038 yok nevsehirdeyim ben ama fakültede dogum yapıcam banada tuncay özgün bakıyırdu ama artık bana degil gebe izlem odasına gidecen dedi 31 haftalıgım ben oglumda biraz sıkıntılar var o yüzden orda olması gerekiyor ama korkuyorum ilgilenmezler diye
Beyza038 Mervez128 fakültede güzel ilgilenirler benimki de sıkıntılı oldugu icin oraya gidiyorum daha ilk gidişimde durumu anlatınca detaylıca bakmışlardı her şeyine. Siz de iyice anlatın durumunuzu eminim ilgilenirler. Şimdiden geçmiş olsun yardımcı olabilecegim konu varsa yardım ederim.
Mervez128 Beyza038 sizin cocugunuzun nesi var benimki dogduktan sonra bel acıklıgından ameliyat olacak
goncisko Halley38 dün hafif bı kanamam oldu. Bugün gittim kadın doguma rahmin iç tarafında açılma var dedi. Kızım da 23. Haftada acilmam olmuştu. Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Beyza038 Mervez128 benimki bebekten değil plesenta dekolman yani bebeğin eşinin erken ayrılması sorunu var daha önce ilk gebeligimde yasadim bebeğimi kaybettim boyle sorunlarda bebek yaşamıyor o yüzden fakülteye gidiyorum şimdilik detaylı ultrasonu bekliyorum. Rabbim bebeginize şifa versin inşallah bol bol dua edin bebeginize😇
Mervez128 Beyza038 duadan baskası gelmiyor elimizden rabbim sizede sifa versin saglıkla kucagınıza alın yavrunuzu inşallah