yagmur0504 Kızlar acil bakarmısınız dün saglık ocagın da kan idrar tahlili istediler. Bugün sonuç almaya gittim doktor anti rubella yüksek çıkmış hemen doğum doktoruna görün dedi. Başına gelen varmı. Morelim çok bozuldu. Şuan 17+5 olduk 😔
dmkc90 yagmur0504 Bendede rubella ıgg ve ıgm yüksek çıktı, zeynep kamildeki doktor karnımdan sıvı aldırmam gerektiğini söyledi, bende korkuyorum. Daha önce yaptıran varmı acaba yada rebulla yüksekliği ile doğuma giren varmı?
yagmur0504 Tgcak şimdi geldim doktorum test istedi hemen korkulacak bir şey yok dedi iki yada üçgüne sonucum çıkacak ilginiz için çok teşekkür ederim 🙏🤗
Betul7140 Bendede yüksek çıkmıştı ama 6+4 falandım öğrendiğimde ilk 3 ayda olması normal demişti ama için rahat etsin diye avite testi yaptırmıştık bi sorun çıkmamıştı merak etme bişey olmaz inşallah
yagmur0504 Betul7140 çok teşekkür ederim ilk tahlilim temmuzdaydı normal çıkmıştı inşallah buda normal çıkar 🙏🤗
Papatyarslan yagmur0504 benim ıgg yüksekmiş baktım da tekrar sonucuma bağışıklığımın olduğunu gösteriyormuş ama sizinki de sıkıntılı değil dert etmeyin
yagmur0504 Papatyarslan çok teşekkür ederim inşallah sizinde iyi olur. Sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız. 🤗🙏
yagmur0504 dmkc90 benim yüksek çıkınca doktoruma gittim. Kan tahlili yaptı. Sonuç..temiz çıktı çok şükür. Doktorum deri döküntüsü veya kaşıntı olur sende yok dedi. Bazen tahlil verdiğimiz hastahanelerin sonuçları bozuk çıkıyor. Bence bir kan tahlili daha ver. İnşallah temiz çıkar. Sakın korkma stres yapma. Allahın izniyle temiz çıkar inşallah kuzum 🙏
esinnaz01 Benimde yüksek çıkıyor. Kanamam başladı . Doktor bir hafta bekleyelim belkide Kürtaj yaparız dedi.
dmkc90 yagmur0504 Bugün gittim, sıvı aldılar,1 aya yakın zamanda çıkıcakmış sonucu, hayırlısı olur inşallah
yagmur0504 esinnaz01 peki kanaman bundan kaynaklımı. Benim doktorum ( KIZAMIKÇIK) olsaydın kaşıntı ve deride döküntü olurdu dedi sende böyle bir belirti varmı