Msl13 Kızlar 34 haftalık olduk azalma gibi değilde sanki eskisi gibi güçlü hissetmiyorum hareketlerini cuma günü kontrolümüz var gidinceye kadar kafayı yiyecem normal bir durum mu 😭
ikiprensesannesi06 Msl13 Kesesinin içini doldurduğu için canım yeri daraldı eskisi gibi haraket edemez gün için de hisediyormusun yada ne zaman dır hareketlenme yok mesela
Sibelcvn Msl13 çok normal bizim de öyle gün içinde gündüz hiç oynamıyor nerdeyse geceleri de çok hareketli kızım yerleri daraldığı için rahat hareket edememeleri çok normal kontrollerimde gayet güzel takma kafana
Msl13 ikiprensesannesi06 evet hissediyorum kalp gibi atıyor yer değiştiriyor ama eskisi gibi şiddetli hissedemiyorum sanki
ikiprensesannesi06 Msl13 Canım benim sikkintili bişey yoktur eminim korkma yeri daraldığı için fazla hareket etmiyo korkma emi sen strese girersen oda hisseder sağlıkla al bebisini kucağına kuzuzum korkma
2prens2prenses Msl13 yoktur sanmıyorum kontrolünde varmış cuma günü hem hiç hissetmiyo da değilsin bebek büyüdükçe yeri daraliyo o yüzden hareketleri de azaliyo stres yapma kendine yinede için rahat edecekse istersen doktorunu ara söyle bi durumu
Msl13 ikiprensesannesi06 Allah razı olsun zaten iki gündür baya stresliyim göz yaşım dinmek bilmedi eşim bizi memlekete bıraktı işi nedeniyle gitti sanki bir yanımı alıp gitti öyle zoruma gidiyor ki iki gündür sürekli ağlıyorum 🥹🤦🏻♀️
ikiprensesannesi06 Msl13 Ay kıyamam sana ben ya sikkinti etme kuzucum birazda ondan dolayı kötü hisetmisin kendini demmeki kıyamam sana iyidir annesi iyidir bebisin yeri acicik daral di korkma kendine iyi bak iyi beslen son haftalarin dikkat et Rabbime emanet👋😘