assyakus Selam kızlar🙋♀️ Bursa’da yeniyim medicanaya gidiyodum hem çok uzak hem de fiyattan dolayı bıraktım.. bana önerebileceğiniz hastane doktor yardımcı olur musunuz 😊
Betuulsenn assyakus ben en son Ahmet Yılmaza gittim güzel ilgilendi nasipse onda devam edeceğiz, 500tl muayene ücreti. Doğumu da Medicana da yaptırıyormuş 7500tlye dedi doğum fotoğrafçısı da hediyeymis. Tecrübeli bir doktor degerlendirmeni öneririm:)
Sekerbebekkk assyakus hayat hastanesi Gonca Oğurlu Pakay’a gidiyorum en son 6 ekimde gittim 390dı ücreti sürekli zam geldiği için emin değilim ama doktorum çok tatlı memnunum gayet randevu dışındada ne zaman yazsam sorularımı cevaplıyor sağ olsun
Celins_ assyakus Esentepe hastanesi Neşe Kaplan Karakaş’a gidiyorum.. 390tl muayene ücreti, doğum 7500₺. Çok ilgili güler yüzlü doktorum tavsiye ederim😍
Kadriyeeren203 Bende osmangazi aritmi hastanesi Nagihan uzun’a gidiyorum 315tl muaynesi doğum ücreti de 6500dü en son yeni yıldan sonra değişir muhtemelen doktorumdan çok çok memnunum :))