Dilara556 _aysenur8mikail_ bez , iç zıbın ,bebek üst giyim ,alt ,üstüne hazır yelek ,ve battaniye vermeyi düşünüyorum çünkü hızlı giydiriliyor içerde fazla koymaya gerek yok bebek odaya gelince refakatçi beğenmezse değişsin 😅😅
Annesininportakali53 Eyll06 alacaksan pakette al derim pamuk çünkü açık gitmesin ama hiç gerek yok pamuğa ıslak mendil yeterli canım
Eyll06 Annesininportakali53 bencede pamuga falan gerek yok ama burun aspıratörü falan alacakmısınız ?
Eyll06 Der_0 kendim için 2 tane önü düğmeli pijama takımı 1 tanede lohusa elbisesi 2 tane gebe kilodu 3 tane emzırme sütyeni Terlik Çorap Humana aldım emzırme çayı Gümüş kapak g Gogus ucu krem Gogus pedi
Der_0 Eyll06 atlet muhakkak koy göğsünü üşütme birer tane koysan yeter külot ⅔ tane olsun ama bi emzirme sütyeni bi atlet koy bi tane normal sütyen koy bide yeter o kadar
Annesininportakali53 Eyll06 hiç gerek yol canım hayır almadim 33 haftalik hamileyim aldıklarımı yazayım bebeğim kış bebeği Kasım sonu dogum. Bebek için; 7li 1 adet hastane çıkışı 5li hastane çıkışı 1 adet bir adet tulum( zıbın+çorap+şapka) Yedek olarak 2 zibin+ 2 corap koydum kış bebeği olduğu için 3 tane ağız mendili Emzik+biberon(gerek olmuyor ama ne olur ne olmaz aldim hastane uzak diye) 13 bez 1 paket ıslak mendil 1 kalın kundak şeklinde nohut battaniye+ bir müslin kundak yapmak için+ bide hastaneden çıkarken üşümesin diye tulum kışlık fermuarli. 1 adet alt açma örtüsü Pişik kremi Anne icin; Hasta bezi 2 pijama takımı Bide hastaneden çıkarken giymek için kıyafet. 2 adet atlet 1 adet emzirme sutyeni 2 yazma 1 havlu 1 kulot Terlik Lansinoh göğüs kremi ve gümüş kapak Peçete ve çöp poşeti kirliler için Çorap , hırka. Hurma ve zemzem suyu
Eyll06 Der_0 süt sağma pompamı koyayım ne olur ne olmaz sezeryan olursam sütüm geç gelirmiş o yüzden aptamılde koycam
Eyll06 Der_0 emzirme atleti diye atlet varmış ondan alayım yoksa ben atlet kullanmadıgım için hiç atletim yok
Der_0 Eyll06 farketmez ben normal atlet koydum sadece dar olmasın rahat edeceğin bedende olsun ki rahat emzir
Nilufar_1996 Eyll06 hiç alma kullanışlı değil boşuna para verme emizirme sütyeni al üç tane falan. Hastane için bir tane alman yeterli hatta üstüne giyin. Göğüs pedi al ama oda biraz süt gelince bekleyince koku yapıyor ben bebeğin ağız mendilinden koyuyordum göğsüme.
Nilufar_1996 Eyll06 yenidoğan bebeğe külotlu çorap giydirmek işkence gibi gelir size çok zor bacaklarını topluyorlar. Üç takım koymanız yeterli hastane odaları hamam gibi sıcak oluyor bir zıbın ve alt üst takım orta kalın bir battaniyeyle rahat durur. Tek battaniye yeterli. Doğum kışınsa hastaneden çıkarmak için kozmonot tulum alabilirsiniz sıcak tutuyor birde kalın şapka. Onun dışında üç tane zıbın ve alt üst üç takım yeterli hastane çıkışı seti varsa oda dahil üç olsun. Bende koca bir bavul hazırlamıştim iki takım kullandım bir gece Kaldım ertesi gün resim cekicez dedikleri için ikinci takımı giydirdim. Bez 15 adet yeterli
Eyll06 Nilufar_1996 evet doğumum aralıkta hastaneden cıkar cıkmaz arabaya bıncez zaten peluş battanıyesine sarsam olmaz mı? Yoksa 0-3 kışlık tulum aldım da tüylü tüycüğü ağzına falan girer diye korktum geri
Eyll06 Der_0 hastaneden cıkartmak ıcın gıydırırım dıye 0-3 aylık kışlık tüylü tulum aldım ama tüycükleri ağzına falan kaçar mı dıye korktum onu yanıma almasam mı sence resmini atacam sımdı bak bi
Nilufar_1996 Eyll06 girmez korkma 😂 onu giydir istersen zaten gene hastaneye gider gelirken giydirirsin tülüm kullanışlı dışarısı için. Bende sanırım iki battaniye almıştı kalın olanı hiç kullanmadık oda o kadar sıcaktı atletle durdum gece. Bir gece kaldim sezeryan oldum tek takım pijama kullandım kendime. Eğer depend alıyorsan hiic iç çamaşırı koyma üstüne giyilmez zaten boşuna taşıma ben almıştım hiç giymedim bir paket depend al çok güzel birşey