bosyapmaa Yahu şu pişinin hamurunu bi türlü beceremiyorum 🤦🏻♀️çok güzel poğaça yaparım ama onu tutturamıyorum püf noktası nedir kızlar hele söyleyin 😂 canımda çekti şimdi 😄
TinyBabys bosyapmaa annem yoğurt karbonat un tuz ve suyla yumuşak bir hamur yapıyor. Aşırı güzel oluyor, ben onun gibi yapamıyorum. ☺️ İnternetteki yumurtalı kabartma tozu olan tarifleri sevemiyorum nedense.
Soruyorumm bosyapmaa canım bir kilo una bi paket küçük mayalardan at tuz at ele yapışan bi hamur olacak şekilde yoğur dinlenmeye biraz yarım saat mayalansın
Azizinannesi2 bosyapmaa ben iki türlü yaparım suyu azıcık ılıtirim bir kaba azıcık şeker bir paket mayayı koyup azıcık bekliyorum sonra yavaş yavaş un ekleyerek yoguruyorum ele yapışan kıyam oluyor sonra azıcık yag damlatıp tezgahın üstünde avuç içi kadar açıp pişiriyorum 😂😂 diğeri ise fırına gidip ekmek hamuru alıp yine tezgahta yağ damlatıp açıp pişiriyorum 😂😂
aogoya Hamuru istediğin tarife göre mayala güzelce ılık bir ortamda mayalansın sonra tepsiye dizdiğinde 15-20 dakika tepside mayalansın mükkkk oluyor gerçekten ilk tepsim öyle olmuyor 2.Si beklediği için harika poğaça çıkıyor kız kalkıp yapasım geldi 😂
Gzdeee11 bosyapmaa dün akşam yaptım nefis yemek tariflerinin bütün tarifleri tutuyor ordan bakıp yapabilirsiniz
onelastgoodbyy bosyapmaa ya simdi gülmeyin de bisey sorcam canim istedi firsat bulunca yapıp yesem benim bebeye zararı olur mu 1 Aylık emiyor 😂😂 gülmeyin ama 😂😂 yağlı ve biraz da sert ya ondan tereddüt ettim 🤭
onelastgoodbyy Azizinannesi2 kız of gülmeyin ya 😂😂😂 valla her seyi düşünür oldum 😂internette yağlı, kızartma gibi sindirimi zor şeyler yemeyin gaz yapabilir yazıyordu ondan bi sorayım dedim 😂😂