Mhande gerçekten kolay bişey değil isteyip göz ardı etmek çok iyi anlıyorum ama ben her ay 10 gün önceden test yapmaya başlardım artık kafayı yerdim hayali çizgiler falan görmeye başlamıştım sonra ilk gebeliğimi öğrendim ki beni görme dünyada tek hamile benim sanki çok kısa sürede çok hızlı bağlanmıştım sonra Allah beni sınadı ben böyle olduğunu düşünüyorum hani bi laf var “Allah der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım. Onsuz yaşayamam deme seni onsuz da yaşatırım. “ ben tam bu cümlenin vücut bulmuş haliydim elbetteki sevinir insan ama benim gözüm dönmüştü şimdi oğluşumla gün sayıyoruz ama her şey Allah’tan diyerek 😌 İnan bana ilk zamanlar önce bi zor oluyor düşünmeden edemem diyorsun ama Allah’a havale edince öyle bi oluyor ki o yüzden sıkma sakın canını her şey gönlünce olsun kucağın boş kalmasın ❤️ he bide şeyi kafadan sil ilk gebeliğin sağlıksız kesin ikinci de öyle olacak vallahi kendini yemekten başka bi işe yaramıyor kalbini duyana kadar neler neler çektim çokta sağlıklı bebem çok şükür 🫶🏼🥹😘