Mhande Kızlar merhaba 1 kürtaj oldum ve adet olup bittim hemen hamile kalabilirmiyim? Kürtaj olup adet gördükten sonra hamile kalıp sağlıklı bi şekilde ilerleyen var mi bilgi verirseniz çok duacınız olurum şimdiden teşekkür ederim 🤍
Happycatt Mhande doktorun bu konu hakkında bilgilendirme yapmadı mı canım ? Kimisi hemen kalabilirsin diyor kimisi zaman veriyor o zamana kadar bekle sende rahminde iyice toparlanın diyor 🙏
_ozlmm Mhande Bende bir kez kürtaj oldum doktorum 2 ay korunmamı söyledi rahim toparlansın diye ve 2 ay korundum 3.ayda regl oldum 4.ayda hamile olduğumu öğrendim şuan oğlum 20 günlük ☺️
Papiiii Mhande hemen kalmak tavsiye edilmiyor cunku rahmin yeniden eski kalinligina gelmesi ve tekrar dusuk olmamasi icin 3 ay givi bir sure lazimm yeniden gebe kalmak riskli diye biliyorum tabi herkesde ayni olmuyo ama genelleme 80/100kisiye onerilmiyor
heleminnosminnosminnos Mhande hemen kalabilirsin canım doktor onay verdiyse. Ben kürtaj sonrasında 2 hafta korundum doktor yönlendirmesiyle. Korunma biter bitmez hamile kaldım adet bile görmeden şimdi 22 haftalığız 🥰 gayet sağlıklı gidiyor
Mhande Happycatt kuzu 1 adet gördükten sonra dene dedi ama insan korkuyor kimisi bekle rahmin iyice toparlansn diyor kimisi hemen yap yoksa sonra zor oluyor diyor kimisi hemen yapma rahmin toparlanmazsa tekrar düşük olur diyor ne yapacağımı şaşırdım 😞
Happycatt Mhande evet bencede biraz bekle toparlansın iyice o sırada folik asit takviyeni de kullan inşallah sağlıklı bi şekilde gebe kalırsın ❤️
Mhande Papiiii çöm tesekkur ederim verdiğin bilgiler için kuzum Rabbım herseyin hayırlısını versin o zaman 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Htccprz Papiiii yanlış biliyorsunuz o eski bi bilgi artık operasyonlar eskisi gibi yapılmıyor rahme zarar vermiyor ve Rahim de kendini dha hızlı toparlayip yeni gebelik için hazır hale geliyor
Mhande Happycatt Allah razı olsun canım benim çok çok teşekkür ederim Rabbım seninde ne dileğin varsa onu versin sana 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️
Mhande heleminnosminnosminnos masaAllah Rabbım sag salim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı insaAllah benim başıma kuzum dua et hamilelerin duası kabul olur ❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻
heleminnosminnosminnos Mhande ederim tabi etmem mi inşallah sağlıkla önce karnına sonra kucağına almak nasip olur 💕🙏🏻🥰