Basakaya Guzel hanımlar ben sağlık ocağına kayıt oldum bugun bana saglik ocagi doktoru decavit verdi. 15+2 yim. Siz ne zaman kullanmaya basladiniz.
deletedmom351 Basakaya Hemen hemen o haftalar vermişti bana da ama çok kilo aldırdığı için doktorum bıraktırmıştı
YeniAnne55 Basakaya 18haftalikken basladim canim ama ben testlerimi gec yaptirmistim kanim cok dusuk cikmisti ona gore vermisti bu ilac cok buyuk geldi yutamadim doktorumun yazdigi ilaci almistim
serapinci Basakaya 16.haftamda verdi akşam yatmadan içiyorum hiçte bir sıkıntı yaşamadım kilo da aldırmadı şükür kullanın derim
Cansugunel0619 Kızlar bana eczane öğlen yemekten sonra kullan dedi ama ben öğlen yemek yemiyorum doğal olarak içmeyi unutuyorum sabah kahvaltıdan sonra yada akşam yemekten sonra kullansam olur mu
YeniAnne55 Cansugunel0619 zamani onemli degil belki eczaci saat kac da aldiysan surekli ayni saatte al demek istemistir cunku sacma yani ogle yemeginden sonra al demesi canim
Cansugunel0619 YeniAnne55 doktor bi ferrum fort birde decavit yazdı eczacı ferrum fort u sabah aç karnına dedi decavit e de öğlen yemekten sonra iç dedi ferrum fort u içiyorum ama decavit ı içemiyorum