Ezgicik54 Bu ilaçların hepsini aynı anda kullanıp bebeğini kucağına alan var mı? Benim iki düşüğüm de 8. Haftada oldu. Şimdi yine 8. Haftadayım. Korkuyorum. Hamileliği öğrendiğimden beri doktor bu ilaçları verdi. Cumartesi doktora gideceğim,korkuyorum….
Sevvl Ezgicik54 korkma canım 7. Haftadan 14e kadar kullandım progestan pruloton magnezyum çok çünkü 4 aya giriyoruz💗
Mervekj Ezgicik54 benim tüp bebek öldü bunlar düşük yapmaman için progestan fitil de daha iyi tutunması için ilk aylar kullandım oksaparı şuan erken doğum olabilir dedi doktorumuz progestan fitili kullanıyorum takılma kullan
Naziminverasi Ezgicik54 üçünüde kullanıyorum hamileliğimin başından beri 36. Haftamdayım bu hafta kestik ikisini sadece oksapar kullanıcam doğuma kadar çok şükür bi sıkıntımız olmadı şimdiye kadar
cd2808 Onilaclarin hepsini kullanıyorum, erken doğum riskim var ama çok şükür 29+1iz bugün. Kan pıhtılaşma sebebiyle oksapar ve ecoprin kullanıyorum, Progestanin zaten çok faydasını gördüğümü düşünüyorum , Umarım sağlıkla kucağımıza alırız
Gonca_ergn Ezgicik54 bende oksapar ecopirin progestan kullanıyorum ilk ay iğne kullandım progestanin sonra fitilini bende 2 düşük oldu haftalikken düşüyordu doktor değişimi yaptım bu doktor önerdi çok iyi gidiyor şimdilik Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merakliannee06 Ezgicik54 bende gebeligimin başından beri progestan fitil ve iğnesini kullanıyorum en başlarda oksapar kullandım sonra ecopirin e geçtim şuan 26 Haftadayiz doktorunuza güvenin inşallah hepimize sağlıcakla kucagimiza almak nasip olur