Nezosikra Ozlmplt benimde 3 kızım var cano suan 4 üncü ye hamileyim erkekmiş çok şükür rabbim herkese 2 meyvesinden de tattirsin inşallah canım
Ozlmplt Nezosikra maşallah canım rabbim sağlıklı bı şekilde kucağıniza almayı nasıp etsin çok sevindim sizin adınıza ☺️
Alis-sss 3kuzuAnnesiyim bende yumurtlama gününde tek ilişkiyle hamile kaldım ve kız bence kocalarımızın kız genleri baskın😅
3kuzuAnnesiyim Alis-sss yada bızım yumurtalarımız secıcı:) bızde cok kız kardesız ama babamlar 6 erkk bır kız. Esımde 5 erkk 1 kız
Ygtzynp 3kuzuAnnesiyim ben ona bağlamıştım gerçekten,inşallah Allah sağlıklı sıhatli sana bir oglan,bizede kız evlat ebeveyni olmayı nasip etsin 🤲🏻
Nezosikra Ozlmplt inşallah canım benim bizde çok sevindik valla hele kızlarım onlarda benimle geldiler doktor erkek deyince nasıl mutlu oldular büyük kiz çığlık atacak tutuyor kendini Rabbim herkese 2 meyvesindende tattirsin inşallah
Premses_anne @Nezosikra amin Cnm inşaallah 12+3 tam belli olsun iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum gitmeye cesaretim de yok doğrusu
Nezosikra Premses_anne bende sizin gibi cesaretim yok diyordum esimde ne fark eder falan dedi kızlarımda nasıl heyecanlanlaniyordu cumartesi gittik artık çok şükür rabbim de eksiğimizi tamamladı umarım sizin eksiginizide tamamlamıştır rabbim iki meyvesinden de tattirsin herkese