Simmgee 8 haftalık hamileyim çalısıyorum ve mide bulantılarım var her aksam prilam aliyorum keske olmasa 😔
birannebirfurki Gahha 7 haftaya kadar benimde. Hiç bulantım olmadı normal bence her hamilelik farklıdır 🥰
Ksk1912 Nirmala merhaba bende 8+2 benımde hıcbır bellirtım yok arada sırada cok nadir kasık agrım oluyor ve goguslerımde hassiyet miğde blntim vs hıc olmadı korkuyorum acaba bıseyler yolunda gitmıyor mu diye 😢
Nirmala Ksk1912 yok yok allah korusun doktora hep bu düsünceyle gidiyordum her kalp atısını duyunca ve büyüdüğünü görünce o kadar mutlu oluyordum ki anlatamam 1 2 haftaya daha güzel haliyle görceksiniz bebeği çok güzel bişey 🥰😍
Trapezunta Gahha her hamilelik farklıdır. 38.haftama gidiyorum 1 kere bile ne midem bulandı ne aşerdim ne de başka bir şey oldu. İlk düşüğümde ise hepsini bi kaç hafta içinde yaşadım. Bence kendinizi şanslı sayın😊
Omerr_ AyFa1608 darisi basima inşaALLAH. 11 haftada bitse de raziyim. Benimki 5-i keçdikden sonra başladı ayni sizin gibiyim su an. Ama bana ilaç tesir etmedi
AyFa1608 Omerr_ çok zor ya ben o haftalarda yiycek gördüm mü ağlamak istiyordum yemek falan yapamadım yiyemedim. Mideni bastrcak şeyler ye elma ye bol meyve ye sade soda iç. Tuzlu kraker falan ye çok zor o bulantı. 12 ye falan gel inşallah rahatlarsın.
Ksk1912 Nirmala biz kalp atısını duyduk 5 hafta sonra gelıceksın dedı doktorum 2 lı test ıcın ilk gebelık olunca ınsan evham yapıyor.Allahın izniyle insallah hersey yolundadır 🤲🤲
nilsmomy Gahha o hafta benimde yoktu, 6. Haftada başladı. Bende diyordum bende bir sorun mu var acaba diye😂 keşke hiç sorgulamasaydım. Tabi ki herkeste bulantı olacak diye bir şeyde yok🤗🤗
AyFa1608 Omerr_ nane limon da deneyeblirsin canım. Ama bana elma çok yaramıştı mesela hem tok tutuyordu hem bastırıyordu midemi
Melson20 Gahha Bence hic bulantim yok demek icin henuz cok erken 😅 Ama insAllah dediginiz gibi olur hic bulanti yasamazsiniz, ben bulantidan kusmaktan cok kotu olmustum aylarca da surdu
Elaa_gozz Gahha hiç bulantısız 19+6 haftaya geldik ilk gebeliğim sadece halsizlik çok yaşıyordum şükür şimdi daha iyiyim ama 13. Haftadan beri bel ağrılarım başladı