Gmzmtn Kahverengi lekelenmem oldu dün ve bugün doktora gittim bi sorun yok kalbi atıyor bi sorun gözükmüyor dedi yaşayan var mı aranızda 😑😑
Aysesare Gmzmtn Benimde kahverengi lekenmem olmuştu, doktor herhangi bir sorun olmadığını söyledi ama sadece koruma tedavisi için progestan verdi kullandım şuan 16.haftadayım, içiniz rahat etmediyse başka bir doktora danışmanızda fayda var
Duygu07 Gmzmtn oluyor canım telaş yapma bende daha dün yine oldu. Şuna 21 aylığım İlk kez 6. Haftada oldu sonra ilerleyen haftalarda yine oldu. Toplam dört kere yaşadım yani. Az miktarda kahverengi leke oluyor sonra devamı gelmedi hiç ama hemen doktora gittim her seferinde sıkıntı yok dedi Progestan verdi. Sen ne zaman öyle bir şey olursa olsun doktora görün mutlaka. Bu genel olarak herkesin yaşadığı bir durum. içerde kanama olup olmadığını doktor söylüyor zaten
Albatros3501 Gmzmtn hmm bende 14.haftada yaşamıştım rahim büyüyo damarlar çatlama yapıyo dedi doktor normalmiş
Pandolika Ben de yaşadım 4 gün önce doktor baktı bi sıkıntı olmadığını söyledi ne olur ne olmaz iğne vurdu bir tane. Şu an 11+2 yiz
Gmzmtn Duygu07 hemen gittim canim Bi sorun yok dedi kalp atışına da baktı devam ederse ilaç yazicam dedi umarım bi sorun olmaz 😑