Semraaaaaa Merhaba kızlar Yarın Sezeryan olucam Allah izin verirse inşallah yanlız bir türlü karar veremiyorum spiral anastezimi yoksa Epidural anastezimi ?
benimmdunyamm Semraaaaaa benim olduğum hastanede epidural hiç sormadı direk spinal yapacaz dedi genel anestezi zaten yapmıyoruz bebeğe boş boşuna narkoz girmesin dedi
Semraaaaaa benimmdunyamm diyorlar belden olduktan sonra baş ağrısı çok oluyor birde ben çok korkak olduğum için bir ses duyarsam kedimi tutamam gibime geliyor
Cidoliko Semraaaaaa özel hastanede yapacaksanız anestezi doktoru sizle konuşup doğum şeklini belirliyor zaten normalde ama devlette olacaksanız onu bilemiyorum.Ben de spinal oldum bi sıkıntı yaşamadım
Masalinmevsimi Semraaaaaa ben ilk cocugumda epidural ve spiral kombin oldum . O kadar rahattiki . İkinci bebeğimle sanal oldum hastanede yoktu diye epidural . Hiç begenmedem size tavsiyem epidural spiral kombine olun
Merve201119 Masalinmevsimi ben iki cocugumdada spiral oldum bana hiç sormadılar şimdi bir ay sonra tekrar doğum yapicam epidural nasıl oluyor acaba spinalden farkı ne
benimmdunyamm Semraaaaaa basım hiç agrimadi ama bana anestezi doktorum 3 4 bardak filtre kahve ic dedi doğumdan sonra 2 hafta yüksek yastıkta yat dedi öyle de yaptım hiç basım agrimadj
Masalinmevsimi Merve201119 farkları epidural derinin altına tel takılıyor agri kesici için ve daha fazla uyuşuyor bel altı. Spiral o kadar değil. Ben epidural taksiciye edyrm