yyssmmnn Merhaba kızlar bugun cınsıyet öğrenmeye gidicem 14. Haftadayım gecen hafta bebegım ters bı sekılde uyuyordu doktor göremedi ben oZamanda tok ve çıkolata yemıstım ama uyuyordu yınede doktorda tok ve cıkolata ye gel dedı harbukı yemıstım işte gırmedende yolda gıderkende sizz nasıl yaptınız yanı neZaman acaba yemek gerekıyokı uyumasın dıye bılgınız var mı
deletedmom351 yyssmmnn Ben girmeden önce meyvesuyu ve çikolata alırdım bir de merdiven inip çıkardım öyle girerdim muayeneye gösterirdi hemen
33NAZ yyssmmnn 14 haftalıkken alttan muayne ile baktırdım yüzde yüz kız :) 18 haftalığım daha değişmedi :) altan daha net garanti
yyssmmnn 33NAZ evet canım bende gecen hafta alttan baktırdım uyuyordu inat olucak galıbaa babsına çekmıs 😂uyanmadı doktrda oyle dedı haftaya gel dedıde ben zaten tok ve çıkolata yıyıp gtmıstım ona ragmen uyuyordu bıde yuz ustu uyuyordu oyuzden goremdı
Ayan__ Bana 14 haftaliqda kiz dediler amma hep oglan hiss ediyorum amma evvel gostermedi nerdiven qalxib dusdum sonra gosterdi kiz dedi doktor acaba yanilma ola bilirmi??