Minigim38 Kızlar yaklaşık 30. Haftadan beri 1 cm açılmam var şuan 37+3 haftalığım hala 1 cm açıklığım var ne zaman doğumum olur sizce, yada bu açıklık ilerler mi 🤷♀️ benim pek umudum yok gibi de
pembefiyonk Minigim38 40 haftalığım dün acilde sadece 1 cm açıklığım olduğunu öğrendim ben de 😅 😞 bugün kendi doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek yarın sezeryanda bulacağım gibi kendimi ☺️
pembefiyonk Minigim38 ayrıca ben geç bilincine vardım yürüyüş yap squat yap ben 39.hafta yapmaya başladım resmen onda da bacaklarımda derman yok yapamıyorum otursam kalkamıyorum sen daha haftan iyi hareket et video izle yer silme hareketleri yap açılman ilerler bence canım
Ftmaa1 Minigim38 Canım 2 hafta önce doğum yaptım. Normal doğum çok istiyorduk doktorum da bende fakat olmadı. 37. Haftadan itibaren 1 cm açılmam vardı 40+1 de hastaneye yatış yapıldı suni sancıyla doğumu başlatacaktı fakat hiçbir şekilde açılma olmadı kendi suyumu patlattı kendi sancılarım başladı bu sefer fakat 4 cm de kaldı ve mecburen sezaryene aldılar beni o şekilde doğumu gerçekleştirdik. Yürüyüş bol su egzersiz vs her şeyi yaptım aklına gelebilecek fakat nasip olmadı. Aynı şeyleri sende yaşıcaksın diye bir şey yok belki bir anda 9-10 cm açılır bilemezsin dene içinde kalmasın. Benim şu an içim çok rahat denedim en azından çabaladım diyorum
Merve_tna Minigim38 bol bol yürüyüş yap squat hareketleri yap bende 39 haftaya kadar 2 cm açıklık oldu hep ilerisi olmadı doktor suni sancı veririz demişti gün vermişti ama kontörümden birgün sonra sabah suyum geldi gittiğimde hala 2 cm di öğleden sonra açılmalarım artmaya başladı tab sancılarımda en son saatlerde dahada şiddetlendi 8-9 cm e kadar açıldı doktor kafası gözüküyo gelmiş ıkınırsa doğar demişti çok heycanlanmıştım bi kaç kez denemeyle bebeğim kollarımdaydı yani hiç belli olmuyor bazılarında ne kadR denesede açılma ilerlemiyor ama bazen böylede süreç ilerleyebiliyor inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini merakk ettiğim bişey olursada sorabilirsin 🥰
Minigim38 pembefiyonk egzersizler yapıyordum da faydası olmamış yer silme hareketi yapmaya başlayım ciğer geliştirici falanda önceden vurulmuştum doğsada sıkıntı olmazmış
Busraa_38 Minigim38 bende şehir hastanesinde yapacağım şuan 39+5 im hiçbir şey yok bencede sezeryan ihtimali çok düşük
Minigim38 Ftmaa1 7 haftadır hiç açılma olmayınca umudum kalmamıştı 1 haftadır merdiven inip çıkıyorum hafif egzersizler yapıyordum inşallah ilerleme olur 🤲🤲 hurma deneyeceğim işe yarıyor mu acaba gerçekten onu bilmiyorum
Ftmaa1 Minigim38 hurma da yedim ama bende etkisi çok olmadı gibi ama her bünye farklı tabi sen bol ye ve doktorum bana son ay ilişki önerdi sürekli olarak yapmamı ve içine boşalması gerektiğini söyledi ne kadar fayda sağlıyor bilemiyorum ama doktorum öyle demişti canım
Minigim38 Merve_tna inşallah açılmam ilerler korkuyorum ilk doğumum olacak. 7 haftadır hiç ilerleme olmayınca umudumu kaybetmeye başladım 😔 dünden beri nts ekranında sancılar 50 60 80 oluyor ama sancı yok diyorlar normal diyorlar öyle mi acaba