Tugcecanan Ysfgl_3003 valla bizimki ta en başından beri her ultrasonda aynı pozisyondaydı 31den beri de her hafta gidiyorduk kilosundan dolayı, hep aynı popusu aşağıda başı yukarda ben ümidi kesmiştim dönmez diye ama doktor hiç ümidi kesmemişti döner daha vakti var diyip duruyordu öyle de oldu niye başka yere gidesiniz ki bunun için anlamadım şükür sağlık problemi yok çünkü🤔
Ysfgl_3003 Tugcecanan çok şükür durumu iyi ilk sezeryanı biz alamıyoruz dedi o yüzden araştırma hastanesine git dedi.
Muallimelif Ysfgl_3003 32.haftadayım 2 gün önce kontrole gittim. Pozisyonunu sordum, doktor şuan baş aşağı vs için erken olduğunu söyledi. Siz duymamış gibi yapın, 27.hafta pozisyon için çok erken bir hafta, dua edin bekleyin 😇
Ysfgl_3003 Muallimelif sağolun Allah razı olsun 🥰 inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin RABBİM 🤲
Tugcecanan Ysfgl_3003 anladım, bebişler bi şekilde çıkacak içimizden ister normal istersen sezaryen önemli değil sağlıkla kucağınıza alında😍🧿
Ysfgl_3003 Tugcecanan amin inşallah valla benim için hiç farketmez sağlıkla gelsin diyorum. Gittiğim hastane devlet sezeryan olursa araştırma alır mı son dakika onu da bilmiyorum
Ubuntu Doğum şeklini konuşmak için çok erken bir hafta benim bebeğim 32. Haftada döndü şuan 37+3 ve artık kanala girişini bekliyoruz boynunda iki tur kordon var ve pek hareketli değil nst normalde 25 dakika sürüyor ben dün 1 buçuk saat nst de kaldım hareketleri az olduğu için. Dönmezse sezeryan demek doğru ama bunları bu haftada konuşmak çok yanlış stres yapma şuan baş geliş dursa bile sonradan makat gelişe dönebilir zaten asla ciddiye alınacak bir durum yok boşuna panik olma
Ysfgl_3003 Ubuntu 25 haftamdayım işte öyle dedi bende ne yapacağımı şaşırdım araştırmandan randevu bulmaya çalışıyorum
Mervesya 1212121212 ben koltukdan yere dogru yapardm hic strese girmeyin 38 den 40 a kdr bi oyle bi boyleydi bebegim dogum aninda girmisti kanala son zamanlarin keyfini cikarin bedeniniz ayarlar pozisyonu 😊
Sumiire Ysfgl_3003 senin zaten normal eğer kafası yukarda ayakları aşağıdaysa ki bu haftada şekilden şekile girerler sen yanlış anlamışsındır
Prenses34_annesi Ysfgl_3003 bana da öyle demişti doktorum ters duruyor diye ama bir sorun olsa yani kötü bir şey olsa bildirirdi gayet iyi demişi fakat cidden başta böyle diyip insanları korkutmaları olacak şey değil 23+5 iz ama hareketleri allaha sukur iyi kuvvetli🥰
Ysfgl_3003 Prenses34_annesi benim 19 22 arası hareketleri çok güzeldi geçen hafta çok azdı şükürler olsun iki gündür güzel hareketleri 🥰
Prenses34_annesi Ysfgl_3003 uyuyodur belki bazen uykuda oluyolarmis genelde gunduzleri bir kere bile dokunsa iciniz rahat etsin🥰
Ysfgl_3003 Prenses34_annesi valla o haftada çok huzursuzdum gece uyuyamıyorduö bile şimdi şükürler olsun iyi 🥰
minikturtam1 Asim_Mehmet benimde ayni. 34+5 bebeğim hala ters. yuzu sırtima dönük. Tekmelerini sırtıma attigi icin gün içinde hic hissedemedigim bile oluyor. Doktor normal dedi. Sanki boyle asya asya baski yapiyor. Özellikle ayakta kalınca. Ve iki adım yurusem asırı bir bası hissettiğim için yurumekte zorlaniyorum. Bagzen kamburlasıyorum yururken.30. haftadan beri cok zorluyor.bana kalırsa erkenden dogurcam diyorum Ama hala pozisyonda almadı. Neden bu kadar agir geciyor anlamiyorum